Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
iPhone u Hrvatskoj dobio T-Mobile?
ZAGREB – Appleov iPhone danas je predstavljen u Njemačkoj gdje je pravo za njegovu prodaju dobio T-Mobile te su se već pojavile neslužbene informacije da će iPhone u Hrvatskoj također biti u prodaji preko T-Mobileove mreže.
U T-Mobileu za sada nisu htjeli potvrditi ove najave, već navode kako je riječ o neslužbenim špekulacijama koje neće komentirati dok se ne objave službene informacije o distribuciji iPhonea u Hrvatskoj.
No, T-Mobile će osim u Njemačkoj iPhone distribuirati u Austriji, Nizozemskoj i Mađarskoj, tako da je za očekivati da će T-Mobile dobiti prava i za hrvatsko tržište.
Apple će sutra službeno objaviti koji su operateri dobili prava za prodaju iPhonea u pojedinim europskim zemljama. iPhone će se u Europi početi prodavati uoči božićnih blagdana kada bi njegova prodaja trebala početi i u Hrvatskoj. Cijena iPhonea bit će oko tri tisuće kuna. ”
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,9,17,iPhone_T-Mobile,90531.jl
Imam pitanje: – ako danas naprimjer uplatim 25 tisuća na svoje ime, da li mogu i za dva dana uplatit jos 13 tisuća isto na svoje ime kad budem imao jos novaca?
da mozete, samo onda opet placate proviziju, vi mozete i 10 puta uplacivati, (najkasnije do 27. rujna) ali da kad se sve zbroji ne predje 38 000 kn
iPhone u Hrvatskoj dobio T-Mobile? ZAGREB – Appleov iPhone danas je predstavljen u Njemačkoj gdje je pravo za njegovu prodaju dobio T-Mobile te su se već pojavile neslužbene informacije da će iPhone u Hrvatskoj također biti u prodaji preko T-Mobileove mreže. U T-Mobileu za sada nisu htjeli potvrditi ove najave, već navode kako je riječ o neslužbenim špekulacijama koje neće komentirati dok se ne objave službene informacije o distribuciji iPhonea u Hrvatskoj. No, T-Mobile će osim u Njemačkoj iPhone distribuirati u Austriji, Nizozemskoj i Mađarskoj, tako da je za očekivati da će T-Mobile dobiti prava i za hrvatsko tržište. Apple će sutra službeno objaviti koji su operateri dobili prava za prodaju iPhonea u pojedinim europskim zemljama. iPhone će se u Europi početi prodavati uoči božićnih blagdana kada bi njegova prodaja trebala početi i u Hrvatskoj. Cijena iPhonea bit će oko tri tisuće kuna. ” http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,9,17,iPhone_T-Mobile,90531.jl
He he [smiley2].Ovo volim ! Nabrijavanje i špekulacije prije izlaska na burzu…
mogu li upis napraviti u Fini, a uplatu u Erste recimo ???
zaista kakva pitanja, najbolje da to pitate kod njih na salteru
ispada da je forum na poslovnom.hr najpametniji [smiley2]
sta znaci predas ponudu i platis koliko hoce poslije[smiley7]
to znaci da ne moras odmah platiti nego do 27. rujna, e sad, ne znam kako je ako predas ponudu za npr puni iznos (38 000) a platis manje, mislim da je sve ok, i da ce priznati manji, ali to sve molim provjerite kod njih, i ne znam zasto komplicirate…
Ja sam zvao danas info na 0800 5155, rekoše da se odmah mora u ponudi, dakle u prijavi, naznačiti iznos za koji će se kupiti dionice, tj. iznos koji ćeš uplatiti. Ako oni lažu, ja lažem.
e sad, ne znam kako je ako predas ponudu za npr puni iznos (38 000) a platis manje, mislim da je sve ok, i da ce priznati manji, ali to sve molim provjerite kod njih, i ne znam zasto komplicirate…
Nije OK, u tom slučaju je ponuda nevažeća. Provjereno u Erste banci.
Ni meni nije jasno zašto ljudi kompliciraju. Koliko misliš uplatiti, toliko i ponudi. Točka.
” to znaci da ne moras odmah platiti nego do 27. rujna, e sad, ne znam kako je ako predas ponudu za npr puni iznos (38 000) a platis manje, mislim da je sve ok, i da ce priznati manji, ali to sve molim provjerite kod njih, i ne znam zasto komplicirate…
Ukoliko uplatiš manji iznos od navedenog u ponudi, ne priznaju ponudu.
strateg:
”
e sad, ne znam kako je ako predas ponudu za npr puni iznos (38 000) a platis manje, mislim da je sve ok, i da ce priznati manji, ali to sve molim provjerite kod njih, i ne znam zasto komplicirate… ”
Nije OK, u tom slučaju je ponuda nevažeća. Provjereno u Erste banci.
Ni meni nije jasno zašto ljudi kompliciraju. Koliko misliš uplatiti, toliko i ponudi. Točka.
Pa stvar je u tome što ne znam koliko ću moći uplatiti, budući da imam potraživanja za koja je neizvjesno hoće li i kada će (a trebala bi biti u petak) biti plaćena
Pa stvar je u tome što ne znam koliko ću moći uplatiti, budući da imam potraživanja za koja je neizvjesno hoće li i kada će (a trebala bi biti u petak) biti plaćena
i ja imam sličan problem, ali zbog toga čekam još koji dan. Može se predati ponuda i sljedeći tjedan. Prema tomu, pričekaj pa kad vidiš koliko ćeš moći…
HT vrbuje nove prepaid korisnike
strateg: ” ” to znaci da ne moras odmah platiti nego do 27. rujna, e sad, ne znam kako je ako predas ponudu za npr puni iznos (38 000) a platis manje, mislim da je sve ok, i da ce priznati manji, ali to sve molim provjerite kod njih, i ne znam zasto komplicirate… ” Ukoliko uplatiš manji iznos od navedenog u ponudi, ne priznaju ponudu.
Meni su u FINI rekli da mogu uplatiti manje od iznosa navedenog u ponudi i da će ponuda biti važeća. Doduše nije mi cura ostavila dojam da zna o čemu točno govori, ali tako je rekla.