HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što su govorili prvi dan? Vidim da intezivno čitaš 24 sata, i treba, jer to je vrlo poučno štivo i da se puno naučiti, naročito o dionicama. Treba uzimati i poslijepodnevno izdanje, jer stručno obrađuje i analizira sve o tržištu kapitala i daje prikaz svih pokazatelja bitnih za trgovanje, kako dionicama, tako i uštipcima.

Ponavljam pitanje: Mislim da ne bi trebalo biti problema, ali evo pitanje: Tekući račun na koji se trebaju vratiti sredstva (koji će se priložiti u Fini), će biti otvoren danas ili sutra, dakle biti će samo privremena kartica tekućeg (u vidu kartona) dok se ne izradi prava (plastična). To, naravno, ne bi trebao biti problem?

Ne treba, jer je bitan broj računa koji je naveden na toj kartici, a razlika između te i plastične je u tome što je plastična ima više mogučnosti, nešto kao Nintendo.

laki t.: ” Ponavljam pitanje: Mislim da ne bi trebalo biti problema, ali evo pitanje: Tekući račun na koji se trebaju vratiti sredstva (koji će se priložiti u Fini), će biti otvoren danas ili sutra, dakle biti će samo privremena kartica tekućeg (u vidu kartona) dok se ne izradi prava (plastična). To, naravno, ne bi trebao biti problem? ” Ne treba, jer je bitan broj računa koji je naveden na toj kartici, a razlika između te i plastične je u tome što je plastična ima više mogučnosti, nešto kao Nintendo.

Vjeruj mi, znam sve o kartici, jer radim u banci, ali se bojim gospođa sa šaltera Fine, nikad ne znaš na koga ćeš naletiti.
Inače to će biti tekući računi za dodatne pakete na kojima ću biti opunomoćen.
Eto da ne ispadnem da sam kao sa brda sišao.[smiley2]
BTW, PS3 je zakon, jedini F1 je na njemu.
[smiley2]

T-HT-u prijeti prisilna isplata 1,5 milijardi kuna

Vaš link

T-HT-u prijeti prisilna isplata 1,5 milijardi kuna Vaš link

Haha, baš me zanima oćel’ ovih 6 upisat’ dionice?
Eto, ljudi se zaleću, a viđe tužbe.

Imam pitanje:

– ako danas naprimjer uplatim 25 tisuća na svoje ime, da li mogu i za dva dana uplatit jos 13 tisuća isto na svoje ime kad budem imao jos novaca?

Evo za sve koji ispituju kako se režu paketi u slučaju prevelikog interesa da zaključimo tu temo-PROPORCIONALNO

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7f3ffbe0-0eaa-4b3f-9f71-6633b199aab1

Knjige i kava

“Kod donošenja odluke u ulaganju u VP, ulagatelji se moraju osloniti na vlastito ispitivanje Društva i uvjeta Ponude, uključujući sve povezane prednosti i rizike. Ulagatelji se trebaju osloniti samo na informacije sadržane u ovom prospektu.
Niti Društvo, ni JPMorgan, Erste bank, i HPB nisu ovlastili ni jednu drugu osobu da ulagateljima daju ikakve drugačije informacije.

Iz Prospekta[smiley2]

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

Smo kratko.
Na zahtijevu za moje e-racun kod SDA, pod oznaka investitora misli se na broj računa kod SDA ili?
Hvala!

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Smo kratko. Na zahtijevu za moje e-racun kod SDA, pod oznaka investitora misli se na broj računa kod SDA ili? Hvala!

Da.

Imam pitanje: – ako danas naprimjer uplatim 25 tisuća na svoje ime, da li mogu i za dva dana uplatit jos 13 tisuća isto na svoje ime kad budem imao jos novaca?

nemoj placati iz dva puta jer ces platiti previse provizija,skupi novac i plati u banci gdje imas racun

kod predaje zahtjeva moras reci cifru,mozda mozes konacno manje platiti ali za vise nego u ponudi

[smiley7] nisam siguran

mauricije:
“/> laki t.: ” Ponavljam pitanje: Mislim da ne bi trebalo biti problema, ali evo pitanje: Tekući račun na koji se trebaju vratiti sredstva (koji će se priložiti u Fini), će biti otvoren danas ili sutra, dakle biti će samo privremena kartica tekućeg (u vidu kartona) dok se ne izradi prava (plastična). To, naravno, ne bi trebao biti problem? ” Ne treba, jer je bitan broj računa koji je naveden na toj kartici, a razlika između te i plastične je u tome što je plastična ima više mogučnosti, nešto kao Nintendo.

ovo je provjereno i tocno privremenu kartonsku karticu koja nije plasticna tj.maestro je ravnopravna na salterima,a plasticna maestro sluzi jos i za bankomate
tako su mi objasnili u erse jucer ujutro

New Report

Close