Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
evo malo i ušteda
Da li znate kada je objava prijedloga dividende! Hvala!
Krajem 1og mjeseca kao i ove godine…..Ako se dobro sjecam kolega bili ste tad u HTu i pricali kako ce na 350-400 pa me cudi da neznate kad je objava ;)..
jel ovo prilika za dokup…
Počekat još 20-tak dana , pa če se počet šuškat
Krajem 1og mjeseca kao i ove godine…..Ako se dobro sjecam kolega bili ste tad u HTu i pricali kako ce na 350-400 pa me cudi da neznate kad je objava ;)..
[/quote]
Uf, da, bio sam u HT-u! Pa, bila je cijena i 416 kn prije!!!
Fondovi su ove godine promijenili taktiku. Prošlih godina su koncem studenoga pomalo počeli dizati cijenu, a ove godine pomalo spuštati cijenu. Kakav su pakleni plan smislili, da mogu saznati? Dakle do objave dividende možemo očekivati pad na 200 i manje, pa tko izdrži ……A toliko sam se radovao kad sam kupovao na 245, a novca za dokup više namam.
Fondovi su ove godine promijenili taktiku. Prošlih godina su koncem studenoga pomalo počeli dizati cijenu, a ove godine pomalo spuštati cijenu. Kakav su pakleni plan smislili, da mogu saznati? Dakle do objave dividende možemo očekivati pad na 200 i manje, pa tko izdrži ……A toliko sam se radovao kad sam kupovao na 245, a novca za dokup više namam.
Ako padne na 200 fondovi to nisu uradili jer u tom slučaju niti dividenda ne pokriva manjak od 40 Kn.
[rolleyes]
sve što očekuje od ht-a je dividenda od 20-ak kuna. i što se mene tiče, može i na 100 kuna, samo neka redovito calta. a s tolikom dividndom jednostavno ne može na 200, već bi trebao iznad 250. je povrat je bolji od njemačkih obveznica!
Svaki puta suprotno od mase .
Ne mislite li da bi u svijetlu problema, izvlačenja keša i sličnih akcija, BAŠ ova dividenda mogla biti bitno jača, da se skine lova koja je neiskorištena ?
Usput se male opet nategne na kupovinu, cijena naraste, pa se pametni iskrcaju na višim cijenama , čak i od "pribrojene " dividende .
A tek onda – PAD .