Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
ZG banka provizija 6 kn[smiley2]
da li ovo znaci ako dodjem s uplatnicom u ZG banku da cu platiti samo 6kn provizije!!!!!
izgleda mi malo
da li je toliko i za one koji nemaju racun u toj banci
Ako dionice odu gore za 100 % nakon prvih mjesec dana kladim se da će u proljće biti 250 %
Ko pod drugim jamu kopa nos [smiley7].
…………….H I T N O !!!!!! MOLIM TEKST KRATKOG UGOVORA O PRIJENOSU DIONICA IZMEĐU
DVA OBIČNA / FIZIČKA / INVESTITORA TJ. PRENOSITELJA DIONICA I STJECATELJA DIONICA !!!
Naravno, usklađenog sa Zakonom o obveznim odnosima ! HVALA ..
strateg:
”
uz to jedna anegdota, danas na ulazu u erste zatrazim prospekt i zena koja je zaduzena za informacije mi da onu brosuricu, na moj strogi pogled i rezolutan odgovor da to nije prospekt, samo se plaho okrenula i dala mi uz smijesak prospekt, inace bilo je puno ljudi, i primjetio sam bilo je policije, i kod fine i kod erste
”
Ista stvar meni u Erste, samo što mi se naoružani sokol nije nasmješio pitavši me: “Kaj onu knjigu?”.
Ja sam najgore prošao, u Erste. Naoružani sokol mi je dao onaj dječji katalog a kad sam mu rekao da to ima 420 stranica, nije imao pojma kaj je to. Inače, to je bilo u pola 2 popodne. Ja sam bio prvi koji je pitao za prospekt???[smiley3]
Mislim da ne bi trebalo biti problema, ali evo pitanje:
Tekući račun na koji se trebaju vratiti sredstva (koji će se priložiti u Fini), će biti otvoren danas ili sutra, dakle biti će samo privremena kartica tekućeg (u vidu kartona) dok se ne izradi prava (plastična).
To, naravno, ne bi trebao biti problem?
Ja jučer bio u Erste. Čekao sam oko 45 min, rade 8 teta pa ide dosta brzo.
Može se plaćati e-bankingom(na ponudi dobijete uplatnicu sa svim podatcima), ili negdje drugdje, tak da je savjet da vidite gdje je manja gužva i tamo čekate (gotovina ili kredit)
“The day after”
Evo uzeo prvi set paketa jučer. Gužve su bile poprilične u svim poslovnicama Erste i HPB-a (redovi do vani), ali je na Fini bilo relativno “mirno”. Znao sam da je na Erste provizija 50kn, a mislio sam da je na Fini dosta manja tako da me šokirala tetka na šalteru kad mi je zatražila 79kn po paketu!?
Danas sam iz auta vidio poslovnicu HPB-a i bilo je malo ljudi unutra, dakle, glavna gužva je vjerojatno prošla, tako da bi se ukupna brojka mogla zadržati u razumnim granicama. Valjda[smiley1]
Što ako podnesem obvezujucu ponudu, a banka mi ne odobri kredit na vrijeme i propadne mi shopping? Nikom nista ili idem u zatvor…. [smiley2]
Ili recimo uplatim manji iznos nego što sam naveo u ponudi?
Jučer uzeo pakete u Slavonskom Brodu u HPB. Usput pogledao kakva je situacija u FINI. Nije bilo prevelikih gužvi, došao na red za deset minuta. U Brodu nema Erste, pa obzirom na činjenicu da je to šesti grad u Hrvatskoj po broju stanovnika, nekako mi se čini da neće biti prevelika navala.
Javit ću kakva je situacija bila i danas popodne.
Jučer uzeo pakete u Slavonskom Brodu u HPB. Usput pogledao kakva je situacija u FINI. Nije bilo prevelikih gužvi, došao na red za deset minuta. U Brodu nema Erste, pa obzirom na činjenicu da je to šesti grad u Hrvatskoj po broju stanovnika, nekako mi se čini da neće biti prevelika navala.
Javit ću kakva je situacija bila i danas popodne.