Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Mislim da su prošle godine od 01.7 smanjene roming cijene, Combis je konsolidiran od svibnja te niže su interkonekcijske cijene od početka ove godine. Imati će rast internet prihoda i nešto veći ARPU zbog isteka promotivnih razdoblja.
Mislim da će ovo najviše utjecat na rezultat u Q2.
Očekujem pad prihoda od 10% i dobiti 10-15%
Nije dobro da dionica pred izvješće radi "lower low", HT je danas završio na najnižoj cijeni u zadnjih godinu i pol.
izašlo izvješće,kao da ga je Antiša napisao [sealed]
[/quote]
a meni se čini da je antiša razočaran izvješćem…
[/quote]
Meni se isto čini da Antiša nije zadvoljan izvješćem. A što da se radi, možda bi mu bilo vrijeme da proda onaj gubitaški telekom i pređe u kompaniju koja ostvaruje najveću dobit u Hrvatskoj. [cool]
Meni ovo bolje izgleda nego sam mislio da bi moglo biti. Ovaj pad prihoda mi nešto čisto normalno, nisam ni mislio da je za sada moguće drugačije, iako će s vremenom vjerojatno postati moguće, tj. stabilizirati će se kada se udjeli svih aktera tržišta dovedu na neke dugoročno održive razine, ali ja sam mislio da bi i pad dobiti bar još neko kraće vrijeme išao u skladu sa prihodima, da povećanje efkikasnosti poslovanja sa ovih visokih razina nije moguće u tako brzom roku toliko poboljšavati.
Tu su me malo iznenadili i konačni rezultat sa padom EBITDA sporije od pada prihoda je svakako mrvicu bolje od onoga što bih mogao nazvati svojim "očekivanjem".
http://www.seebiz.eu/raiffeisen-omf-jedini-aktivni-mirovinac-proteklog-tjedna/ar-9406/
Raiffeisen OMF kupio je najmanje (9.369 dionica) Podravke, ali je zato kupio veliki paket od 18.684 dionice HT-a (ZSE:HT-R-A) i učvrstio treće mjesto s 4,78 posto udjela. Kupio je i 359 dionica Atlantic Grupe (ZSE:ATGR-R-A) gdje je učvrstio drugu poziciju s 9,20 posto udjela.
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 3.913.389 4,78 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Na dan 29.7. 2011. promjene od prošlog petka(22.7.):
Raiffeisen OMF 3.946.049 4,82% +32.660
bliži se kraj ljeta,a to znači da treba hvatati pozicije,jesen /zima raste i tu se da nešto uhvatiti
bliži se kraj ljeta,a to znači da treba hvatati pozicije,jesen /zima raste i tu se da nešto uhvatiti
Mislim da je još prerano i da će biti vremena i početkom rujna.
a kosovo zna li ko sta —
Pa u samom FI stoji da se premišljaju o povlačenju iz utrke za Kosovo.
http://www.vecernji.hr/biznis/google-voice-sada-dostupan-hrvatskoj-clanak-316054
[undecid]
ovo će odnositi sve više para našim operaterima kako HT-u tako i ostalima