Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
evo još jedna usluga, možda nešto prihoda i tu bude
Stanje na dan 4.7.2011. promjene:
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 3.858.885 4,71 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA + 5 626
Dakle, u srijedu od 12 564 komada, RBA OMF je kupio čak 5626 komada!!!
U gore navedenom postu sam stavio stanje od petka gdje se vidi također značajna kupnja za prošli tjedan, vidljivo je da iza dividende RBA OMF čini nekih 30-40 % ukupnog prometa na HT-u te tako održava cijenu premda je već po mom mišljenju previše izložen jednoj dionici.
p.s. posjedujem HT, djelujem portfeljno, moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju.
Meni je HT svaki mjesec vrijedniji otprilike 2kn nego što je bio u proteklom mjesecu. Trenutno ga nemam u portfelju. Održi li se ova cijena do jeseni sigurno ću nešto kupiti. Volio bi da se ROMF malo zaustavi. A što se njih tiče bolje da skupljaju telekom nego ono smeće koje su nažalost kupovali (MGMA i OPTE)
Stanje na dan 5.7.2011. promjene:
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 3.867.655 4,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA + 8 770
Dakle, u četvrtak od 15 270 komada, RBA OMF je kupio čak 8 770 komada!!!
Gotovo provjerena informacija HT odustaje od Albanskog telekoma.
Nije dobro za nas HT-ovce ali u konačnici možda nije niti loše jer se stvari na "Pametnim grid" strukturama polaka ali lijepo razvijaju … a tu će love biti još možda više negu telekom sferi, jer je to upravo ona tehnologija koja je bila svojedobno mobilna telefonija, koju sada rade svi.
Inače samo za usporedbu kuda to ide, informacija da je Google u suradni s jednim od najvećih proizvođača žarulja dogovorio ugradnju čipova kojima će se omogućiti da preko Androida palite, gasite svjetlo kao i smanjujete ili povećavate svjetlinu žarulje. Mala inovacija ali pokazuje kako neki razmišljaju … a Google=marketing!
CHeers!
kaj si razgovaral s nekim od managera iz HT-a…
pa ti jer rekel; da mu se baš nejde delati na kosovotee…
ak je tak onda je to, to… provjerena informacija…
hvala na info
a daj mi reci ili provjeri od izvora; a kaj bumo s lovom koja se nalazi na računu!
bumo podjelil s shvabama…
kakve su to gotovo provjerene informacije?
kakve su to gotovo provjerene informacije?
ajmo ovak… tak sam si ja zgruntal…
Rezultati za šest mjeseci do 30. lipnja 2010.
Recesija i posebni porezi i dalje utječu na poslovanje, ali stopa smanjenja prihoda je u
opadanju, osobito u području pokretnih komunikacija…
Glavna obilježja Grupe
• Prihodi su se smanjili za 3,9% na 4.042 milijuna kuna (556 milijuna eura) budući da posebni
porezi i recesija i dalje utječu na poslovanje… itdFondovi su krenuli s podizanjem cijena ali ne da kupuju nego da nas navuku na kupnju jer su načuli iz povjerljivih izvora, Rezultate za šest mjeseci do 30. lipnja 2011.
Naravno LOŠI jer je još uvijek; budući da posebni porezi i recesija i dalje utječu na poslovanje… itd
ovaj i prošli mjesec isplaćuju se opremnine za 350-ak sada bivših djelatnika… naravno da će faliti love u izvještaju ali KUPUJMO HRVATSKO POSLIJE IZVJEŠTAJA… bit će jeftino, 10-15% SALE
POZDRAV svima,
i ja volim nogomet
kaj si razgovaral s nekim od managera iz HT-a…
pa ti jer rekel; da mu se baš nejde delati na kosovotee…
ak je tak onda je to, to… provjerena informacija…
hvala na info
a daj mi reci ili provjeri od izvora; a kaj bumo s lovom koja se nalazi na računu!
bumo podjelil s shvabama…
Za Albanski telekom ostaje da vidimo a ja znam da sam u pravu … bit će dana kada će se ovo moći provjeriti. Izvor ne mogu otkriti …
Vama ostaje da sami procijenite koliko ima istine i logike u našim postovima!
A za lovu sam već rekao pa da se ne ponavljam evo citiram:
Dakle lovica će se u to ulagati a vjerujte da to košta-od tehnlogije do marketinga.
🙂
mislim da ako ti je informacija tocna, sljedi lagani pad cijene jel ce neki neuki skontat da dolazi smak svijeta [lol] , i onda gle vraga DT zeli neku lovicu i eto izvanredne dividende od kojih 25kn, ostaje im oko 1,5 milijardi na racunu da kemijaju kakvu ce tehnologiju uvest novu, moje misljenje