HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 06:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

tako radi i todorić-mora se širiti a gomila dugove,sve do jednom,dok ne eksplodira..i atgr je preplatila drogu-dugo će im trebati da stanu na noge,ako ht kupi kosovski telekom za 300 milja to je potez desetljeća..ako ne-opet dobro…

Kakva je ovo dionica, sve leti po 50-100% a ovo ni makac.
Izgleda da ovdje ima puno prodavača a samo jedan kupac.
Taj ROMF mi nikada nije bio jasan, kakvi to ljudi tamo rade i gdje ih nalaze?

Kakva je ovo dionica, sve leti po 50-100% a ovo ni makac.

Kada je nešto na fer valuacijama, i nije za očekivati da će letjeti, nego da će rasti po nekoj "normalnoj kamatnoj stopi" umanjenoj za iznos dividende tj. ovdje doslovno dakle kapitalno stagnacija. Ne znam što se tu ima čuditi.
Već sam ovdje lijepo objašnjvao jednom davno zašto mislim da je HT bio (i očito ostao) jedna od rijektih firmi na ZSE koja je otprilike taman usklađene cijene i vrijednosti.
Tko ima drugačije mišljenje, iza kojeg mi nije jasna logika… bilo bi lijepo je čuti. Bilo bi lijepo čuti odakle vidite potrebni dugoročni rast profita koji bi opravdao nešto različito od ove cijene koju upravo gledamo.

Kada je nešto na fer valuacijama, i nije za očekivati da će letjeti, nego da će rasti po nekoj "normalnoj kamatnoj stopi" umanjenoj za iznos dividende tj. ovdje doslovno dakle kapitalno stagnacija. Ne znam što se tu ima čuditi.

Pa i nije baš na fer valuaciji,
– P/E 12,
– prihodi u padu, dobit i dividenda u padu već drugu godinu
S obzirom kako se u svijetu trže telekom kompanije fer bi bila 10-20% niža cijena.

Na ovim cijenama HT je zanimljiv samo ROMF-u i nikome više, a njima je bila zanimljiva i Magma na 200 kn

ovo mi se svida, ht na 5-oj strani to znaci da su ga i taxsisti zaboravili mislim da je vrijeme za rast blizu [thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

POZZZZ HM PRIČA SE O NOVOJ RECESIJI—-STA BUDE ONDA S CJENOM DIONICE HT–A,,,,AKO I KUPE KOSOVO,,,,,,A AKO NE MOZDA IZV,, DIVIDENDA MOZE MISLJENJE—-

BON BON – najpovoljniji !

HT je napokon postao najpovoljniji davatelj usluge mobilne telefonije .
Ovoga puta nadmašio je Tele2 kao i Tomato .

Naime iako sam prije nekoliko mjeseci pisao da jedina relevantna mjerna jedinica za obračun 61 sekundu to više ne drži vodu.
Za razliku od Tomata ili Tele2, BON BON je uveo obračun od 1 sekunde.
Osim toga nudi pozive za 0,70 Lipa/minutu bez troška uspostave poziva. Tomato i Tele 2 u tom slučaju traže 99 Lipa / minutu i obračunavaju svakih 61 sekunudu za razliku od BON BONovih 1 sekundu.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup]

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup]

Tu ne treba komentara. Zna se tko je "the best".

ništa od ove dionice…
Mudri dobije 699 999 tisućica bonusa..
i ne kupi niti jednu tisućicu… Schaden, Schaden
past će ona, past a onda se kupuje… a tko zna ako on ne zna
dakle uskoro pad / 250,245,240,235,230… dosta, kupujem

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/135870/HT-predstavio-uslugu-tCloud-Racunalo.html
Ništ ne komentiram,bojim se moda jer briše bez veze!

http://www.seebiz.eu/raiffeisen-omf-kupuje-ht-istraturist-i-atlantic-grupu-prodaje-koncar-ei/ar-7586/

Raiffeisen OMF kupuje HT, Istraturist i Atlantic Grupu, prodaje Končar EI

Najveću kupnju, 30.335 dionica, realizirao je u HT-u (ZSE:HT-R-A) gdje je učvrstio treće mjesto s 4,71 posto udjela.

3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 3.853.259 4,71 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA

Štednja je mudrost trošenja.

New Report

Close