HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 02:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Europska komisija pokrenula je kazneni postupak protiv Francuske i Španjolske zbog poreza kakav je i Hrvatska uvela. Radi se o zakonu protiv kojega već dulje vremena prosvjeduju mobilni operateri, ponajprije Ivica Mudrinić iz T-Coma.
@danas.hr
Najkasnije na dan ulaska u članstvo Europske unije Hrvatska će morati ukinuti krizni porez na pokretne telekomunikacijske usluge koji je u suprotnosti s europskim zakonodavstvom. Upozorili su to u srijedu, na okruglom stolu naslovljenom "Je li Hrvatska spremna za članstvo?", što ga je u Stalnom predstavništvu Republike Austrije pri EU priredio Austria Telecom, predstavnici Europske komisije Stefano Fantorani iz Opće uprave za proširenje i Olivier Pascal iz Opće uprave za obavijesno društvo i glasila.

http://www.seebiz.eu/ht-i-telekom-austria-ostaju-u-trci-za-kosovski-ptk/ar-5028/

Ako ovo prođe, cijena bi morala gore.

SPAJANJA I PREUZIMANJA HT i Telekom Austria ostaju u trci za kosovski PTK Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 04.06.2011. – 13:22:07
PRIŠTINA – Hrvatski Telekom i Telekom Austrija izabrani su u uži krug na tenderu za kupovinu 75 posto Pošti i Telekomunikacija Kosova. U prijavi za privatizaciju Telekoma Kosova prijavljeno je bilo pet kompanija.

To su Albtelekom AD iz Albanije, Hrvatski Telekom čiji je većinski vlasnik Deutsche Telekom iz Njemačke, zatim Orascom telekom Holding S.A.E. iz Egipta, SabaFon iz Jemena i Telekom Austria. Odabir dvije kompanije za pravo na ponude za privatizaciju Telekoma Kosova je izvršen na osnovu analize prijava kompanija koje su učestvovale u predkvalifikaciji.

Za prolazak predkvalifikacija za pravo učešća na tenderu za privatizaciju Telekoma Kosova uvjeti su bili isti za sve kompanije, priopćila je vladina komisija sačinjena od predstavnika pet ministarstava. Vladina komisija za privatizaciju Telekoma Kosova je ocijenila da je proces predkvalifikacija protekao vrlo uspješno.

Kompanije koje su stekle pravo za učešće na tenederu za prodaju Telekoma Kosova s matičnim kompanijama u svijetu imaju više od 170 milijuna pretplatnika širom svijeta, a godišnji prihodi im se mjere desetinama milijardi eura.

mislim da dobija to ht, po mom nekakvom razmisljanju, dosta su bliski odnosi Hrvatske i Kosova, to je moje neko laicko razmisljanje

ne mari za male stvari i ostat ce male

biće perja u 9 mjesecu -ode to preko 320 kn – sad samo dokupljivat……

mislim da dobija to ht, po mom nekakvom razmisljanju, dosta su bliski odnosi Hrvatske i Kosova, to je moje neko laicko razmisljanje

Dobit sigurno neće, jedino može platiti. Kada plate vidjet ćemo jeli isplativo…
Iako ih ne volim, navijam za HT. Nešto slično kao kad navijam za dinamo u europi iako sam hajdukovac!

biće perja u 9 mjesecu -ode to preko 320 kn – sad samo dokupljivat……

Jel ti to Mudri šapnuo ili su to samo pusta nagađanja?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

99% da ht dobija taj tender…u svakom slučaju kosovski telekomunikacijski operater je jako perspektivan…

Je li netko možda načuo nešto novo o ovoj temi ?
Jesu li pregovori s Nomurom i J.P. Morganom u tijeku, odgođeni, završeni…?

Izvor 1.: http://www.poslovni.hr/vijesti/j-p-morgan-i-nomura-zele-10-posto-hrvatskog-telekoma-171014.aspx

Izvor 2.: http://www.telecompaper.com/news/jp-morgan-nomura-seek-shares-in-ht-report

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

HT i Telekom Austria ostaju u trci za kosovski PTK Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 04.06.2011. – 13:22:07
PRIŠTINA – Hrvatski Telekom i Telekom Austrija izabrani su u uži krug na tenderu za kupovinu 75 posto Pošti i Telekomunikacija Kosova. U prijavi za privatizaciju Telekoma Kosova prijavljeno je bilo pet kompanija.

To su Albtelekom AD iz Albanije, Hrvatski Telekom čiji je većinski vlasnik Deutsche Telekom iz Njemačke, zatim Orascom telekom Holding S.A.E. iz Egipta, SabaFon iz Jemena i Telekom Austria. Odabir dvije kompanije za pravo na ponude za privatizaciju Telekoma Kosova je izvršen na osnovu analize prijava kompanija koje su učestvovale u predkvalifikaciji.

Za prolazak predkvalifikacija za pravo učešća na tenderu za privatizaciju Telekoma Kosova uvjeti su bili isti za sve kompanije, priopćila je vladina komisija sačinjena od predstavnika pet ministarstava. Vladina komisija za privatizaciju Telekoma Kosova je ocijenila da je proces predkvalifikacija protekao vrlo uspješno.

Kompanije koje su stekle pravo za učešće na tenederu za prodaju Telekoma Kosova s matičnim kompanijama u svijetu imaju više od 170 milijuna pretplatnika širom svijeta, a godišnji prihodi im se mjere desetinama milijardi eura

kao da to nešto znači, tu je jedino bitna debljina koverte koja se doda ispod stola…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

..ne potcjenjujući austrijance..tome bi naši mogli biti vičniji..

New Report

Close