Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
ja bih ti pomogla roger…ali ne znam…. ja sam se danas upisala…ali još sam skeptična…jer imam jednu caku…nemam šuške…več jedina solucija mi je kreda…kaj vi mislite se ispati i pod kreditom….
isplati se pod uvijetom da ti zarada bude veća od kamate (za razdoblje držanja kredita) , jb pristojbi, naknade za otvaranje, naknade za zatvaranje i brokerske provizije + onih par kuna koje te nažicaju na ulici dok dođeš do banke da digneš kredu
[smiley1]
kaj vi mislite se ispati i pod kreditom….
Kamata je cca svugdje 10%,država ti na godinu dana daje čisto 10%,znači sav prinos je tvoj,otprilike…. Zači ne razmišljati puno.
PS.Financijske poluge su zakon,zašto raditi sa svojim novcem,ako ti netko daje svoj..[smiley2]
Sa brokerom nemojte ništa šurovati ako ne mislite odmah prodavati inaće gubite 10% nakon godinu dana!
Bez obzira jeste li dosad imali posla s brokerom!
T-HT je posebno kod SDA!
desty !:
”
ja bih ti pomogla roger…ali ne znam…. ja sam se danas upisala…ali još sam skeptična…jer imam jednu caku…nemam šuške…več jedina solucija mi je kreda…kaj vi mislite se ispati i pod kreditom….
”
isplati se pod uvijetom da ti zarada bude veća od kamate (za razdoblje držanja kredita) , jb pristojbi, naknade za otvaranje, naknade za zatvaranje i brokerske provizije + onih par kuna koje te nažicaju na ulici dok dođeš do banke da digneš kredu
[smiley1]
ufff,,,,sad si me debelo uvjerio!
[smiley10][smiley5]
Sa brokerom nemojte ništa šurovati ako ne mislite odmah prodavati inaće gubite 10% nakon godinu dana!
Bez obzira jeste li dosad imali posla s brokerom!
T-HT je posebno kod SDA!
a ja mislila preko brokera!
Znam da je na sljedeće već odgovoreno, no tko bi pročitao 300 str. Molio bih nkog upućenog da mi odgovori samo sa da ili ne…
Ako dođe do rezanja paketa, da li onaj koji je uplatio recimo 30000 kn dobiva pravo na isti broj dionica kao i onaj koji je uplatio maksimalnih 38000 kn?
Hvala.
Dali mogu sa svog tekuceg racuna Internet bankarstvom izvrsiti uplate za pakete vise osoba kako bih ustedio na proviziji??? Koliko sam shvatio isplata od prodaje dionica ce se morati sliti na tekuci racun na koga glase dionice…
Molim odgovor
ljudi sori ako je ovo vec pitanje bilo, ali jel se moze donjeti fotokopirana domovnica ili mora orginal…
Eh, da… ni ja nisam siguran, a jedan od opunomoćitelja mi je dao samo kopiju. Ako netko zna neka kaže!
Jasno pise “IZVORNIK”
http://www.tht-dionica.com.hr/main.php?p=faq&q=04
Jedina varijanta je onda fotokopija ovjerena kod javnog biljeznika[smiley1][smiley1][smiley1] Dakle, opet vam treba za to original[smiley13][smiley13][smiley13]
Jasno pise “IZVORNIK”
ma pročitao sam to, ali piše samo na uvid. Pa rek’o možda je netko uspio nažicat onu tetu na šalteru da prihvati kopiju… da ne moram opet zivkat pa cekat da stigne original…[smiley7]
Dali mogu sa svog tekuceg racuna Internet bankarstvom izvrsiti uplate za pakete vise osoba kako bih ustedio na proviziji??? Koliko sam shvatio isplata od prodaje dionica ce se morati sliti na tekuci racun na koga glase dionice…
Molim odgovor
Sa svojeg računa možeš uplatiti i za druge osobe (bitan je poziv na proj odobrenja), međutim isplate viška sredstava će se vršiti na račune tih osoba (osim ako te nisu opunomoćile da sredstva sjednu na tvoj račun), no ne vidim kako ćeš na taj način uštedjeti na proviziji prebda svaki paket moraš uplatiti odvojeno. Razlika je iz koje banke uplaćuješ internet bankarstvom. Npr. rba i pbz uzimaju min 20 kn po nalogu, a zaba 1 kn…
Hrki, Hrki,
sada sam vidio da sam od tebe dobio jedan CMOK.
Ma krasno! [smiley2]
Što se zaglušenosti linija tiče ti si me pitao vezano uz brokere a ne SDA, jelda?
SDA će imati zakrčene linije, to je Samodol već najavio. To si točno primjetio.
Naše brokerske kuće, barem ove preko kojih trguješ putem intereneta, nemaju baš jake servere tako da kada svi navale na njihove stranice nastat će krkljanac.
Sve u svemu trebat će nam zlatni živci prvih dana trgovanja HTjom. [smiley11]
Pozz…