Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
Poslije onog pada sam nešto strejdo, od 255,00 lagano skupljam – svaki dan se diže po 50 lipa, a u narednim danima očekujem cjenu 265kn, kako sam pisao zadnji dan prije DD, 265 je psihološka razina na kojoj će se zadržat duže vrijeme.
LP
[/quote]
vidjet ćemo u idućih 7-8 dana…
na račune sjeda dividenda što znači svježa lova koja će jednim dijelom sigurno u ht.
a red je da se i ina odblokira pa da i ta lova krene na burzu.
Kolege,
može li info ; otac mi ima ht pa ni sam više ne znam treba li žiro poslati u skdd ,jer bilo je govora da može dividenda i na tekući!
Hvala
Da, može na tekući, ali mora biti njegov tekući (vlastiti), ne može biti od opunomoćenika.
Inače, možete mijenjati broj tekućeg ili žira i preko SKDD internetom od 10.05.
Pozdrav
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:10:553822576677564
10.05.2011
Poštovani,
Obavještavamo vas da je od danas, 10.5.2011. godine preko naše internetske stranice (www.skdd.hr) moguće upisati podatak o računu za isplatu novčanih sredstava iz korporativnih akcija. Potrebno je upisati podatak o Vašem OIB-u, Vašem računu u banci i Vašoj e-mail adresi.
Upis podatka moguć je samo za fizičke osobe. Račun mora biti konstrukcije 31xxxxxxxx ili 32xxxxxxxx ili 36xxxxxxxx, u skladu s Odlukom HNB-a o načinu otvaranja transakcijskih računa (NN 3/2011). SKDD će provesti upis isključivo Vašeg broja računa, a nikako broja računa za koji imate punomoć.
Ako su podaci koje ste upisali ispravni, bit će izmijenjeni u sustavu SKDD-a. Informaciju o uspješnosti upisa prijavljenog podatka SKDD će Vam poslati na prijavljenu e-mail adresu. Upisom zahtjeva za izmjenu podatka o računu za isplatu novčanih sredstava iz korporativnih akcija, ovlašćujete SKDD da te podatke koristi i za sve buduće isplate iz korporativnih akcija. Podatak o računu za isplatu bit će izmijenjen za Vaš osnovni račun vrijednosnih papira, kao i za zajednički račun, ako ste upisani kao vlasnik/nositelj tog računa.
Za upis štednog računa ili računa nerezidenta otvorenog u inozemstvu potrebno je poštom ili osobno SKDD-u dostaviti dokumentaciju za upis računa.
Puno hvala
Bez tajni u T-HT-u
Mudrinićeva neto plaća lani je iznosila 83,3 tisuće kuna mjesečno, a dobio je na kraju godine još 666,2 tisuće kuna menadžerskog bonusa.
U odnosu na 2008., Mudriniću je fiksna neto plaća lani bila za tri tisuće kuna veća.
Krizni je porez troje članova uprave T-HT-a – Irenu Jolić Šimović, Božidara Poldrugača i Branku Skaramuču – zajedno stajao 118,8 milijuna kuna,. ( Jutarnji list-http://www.jutarnji.hr/tko-su-najbolje-placeni-menadzeri-u-hrvatskoj/946201/ )
Ovih 4 djelatnika HT-a košta više od svih ostalih djelatnika HT-a zajedno ?
Koliko je to manje dividende za dioničare ?
DT dosta dobro plaća vjernost !
Ne shvaćam kako je Krizni porez mogao nekoga koštati 119 mil kuna kad je bio na visini 4%. Očito greška (namjera??) i umjesto milijuna treba staviti tisuće – dakle tri menadžera HTa zarade godišnje netto 990 tisuća svaki – a generalni direktor 999 tisuća. Sve skupa 4 mil. kuna. Plaće menadžera u odnosu na neto dobit tvrtke iznose 2 promila.
Pozdrav, ne bih ovo pitao da nisam sam probao naći odgovor, ali jel netko zna kako se računa ovaj postotak dnevnog rasta/pada vrijednosti dionice? Za HT je trenutna cijena 262,18, a u petak je zadnja b ila 261,01. Dakle povećanje bi trebalo biti (262,18-261,01)/261,01 = 0,45%, ali službeno je to 0.49%? Znam da ima neka varijabla koja mi je izmakla, kad bi netko mogao ljubazno mi to kratko objasniti, thanks.
računa se u odnosu na prosječnu cijenu u petak ako sam dobro zapamtio
dakle tri menadžera HTa zarade godišnje netto 990 tisuća svaki – a generalni direktor 999 tisuća. Sve skupa 4 mil. kuna. Plaće menadžera u odnosu na neto dobit tvrtke iznose 2 promila.
Mislim da su puno zanimljiviji bruto iznosi:
– Mudrinić 3,2 mil kn
– Jolić Šimonović 1 mil kn
– Poldrugač 1,8 mil kn
– Skaramuč 1,7 mil kn
Iznosi se odnose na 2009g.
Ne sumnjam da su zaradili te plaće.
U državnim gubitašima ima sigurno managera koji primaju veće plaće od HT-ovaca…
računa se u odnosu na prosječnu cijenu u petak ako sam dobro zapamtio
Hvala.