HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 07:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Antiša,
Zar misliš da će HT čekat cijelo vrijeme da propada i bit neozbiljan prema svojim dioničarima, dok ga jedan HAKOM reže. Problem je što sa našom burzom upravlja politika, a pogotovo HAKOM-om. Ja se uopće ne bojim budućnosti HT-a, jer imaju mogućnosti napraviti što žele. Tko kaže da moraju ostati unutar granica RH. Tko kaže da se moraju baviti samo telekomunikacijama. Kada imaš gotovu lovu, skoro sve ti je širom otvoreno, ali za sada ne i u RH. Vidjet ćemo poslije parlamentarnih izbora kako će se stvari odvijat, pogotovo u svezi velikih kredita i njegovog namirenja. Inače za ništa ne postoji garancija 100%. Svako razmišlja svojom glavom i radi najbolje za sebe. Bar ja tako mislim.

"kad imaš lovu" moguće je modernizirati, pratiti tehnološke trendove, uvoditi najnovija tehnološka dostignuća, prilagođavati se kretanjima na tržištu…, a kad nemaš…

[/quote]

malo bi se nadovezal, ROMF dobiva 100 milja dividende i kud će s tom lovom? ako reinvestira u ht onda mora samo od dividende prosječno dnevno kupiti za 450 000 kn, gdje su još drugi iz top 20, plus i mudri bi kupoval za dt (on kao i Antiša čeka na 100 kn) a sad je pitanje koliko robe ima po prihvatljivim cijenama [lol]

isprika špekulantima, njih sam pozabil [wink]

Prezirem ljude koji su drukali dolje [angry]

ako nisi baš prodao na najnižoj u petak, još uvijek se stigneš vratiti s nulom ili čak par kuna plusa.

Ako si prodao po 252 (najniža cijena), kupnjom po 257 si u gubitku 1,7% nešto što ćeš bez problema nadoknaditi daljnjim strelovitim rastom HT-a, nemoj samo poslije prezirati one koji su drukali gore [lol]

ovo nije savjet za kupnju ili prodaju, autor ne posjeduje dionice HT-a

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

malo bi se nadovezal, ROMF dobiva 100 milja dividende i kud će s tom lovom? ako reinvestira u ht onda mora samo od dividende prosječno dnevno kupiti za 450 000 kn, gdje su još drugi iz top 20, plus i mudri bi kupoval za dt (on kao i Antiša čeka na 100 kn) a sad je pitanje koliko robe ima po prihvatljivim cijenama [lol]

Koliko ROMF još smije kupovati HT-a?
Imovina im je 11,5 mlrd kn a udio u HT-u po ovim cijenama 1,06 mlrd preko 10% ne smije ići…
Teoretski da HT skoči 10% za u sljedećih par dana ROMF bi trebao prodavati.

Ne vidim načina da HT prijeđe 300 kn ove ili sljedeće godine, ako me netko može demantirati slobodno izvolite!

malo bi se nadovezal, ROMF dobiva 100 milja dividende i kud će s tom lovom? ako reinvestira u ht onda mora samo od dividende prosječno dnevno kupiti za 450 000 kn,

točnije nije 100 već 80 mil kn. I ne može svu dividendu reinvestirati jer mu jedna dionica u portfelju može imati najviše 10%. Neka reinvestira 10% dividende – što znači da dnevno u prosjeku mora potrošiti oko 32000 ili cca 120-130 dionica.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Ne vidim načina da HT prijeđe 300 kn ove ili sljedeće godine, ako me netko može demantirati slobodno izvolite!

Nitko se ne usudi?
Znači da sam u pravu?

[
[/quote]

Koliko ROMF još smije kupovati HT-a?
Imovina im je 11,5 mlrd kn a udio u HT-u po ovim cijenama 1,06 mlrd preko 10% ne smije ići…
Teoretski da HT skoči 10% za u sljedećih par dana ROMF bi trebao prodavati.

[/quote]

Tvoj podatak o imovini ROMF-a je za 31.03.2011. Imovina OMF-ova raste iz mjeseca u mjesec s novim uplatama. ROMF-u se mjesečno imovina poveća za cca 120 mln. kuna, tako da što se tiče ROMF-a još uvijek ima dovoljno prostora za rast dionice HT-a od barem 10%.

@Antiša
Definitivno ide preko 300 kn i to još ove godine. Dva su velika GAPA na valu a, i sada na valu c, oba u valu B. Sada bi trebao se pokrenuti val C i zatvoriti i jedan i drugi GAP. Neka me netko ispravi ako griješim.
LP svima !!

I very much love INGRA !!

nije ono da se jučer odbila od 259 a danas dvaput od 258?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Da se nadovežem na svoj prethodni post. Recimo da je neto imovina ROMF-a s današnjim danom cca 11,7 mlrd kuna. ROMF posjeduje 3.552.120 dionica. 10 % od 11,7 mlrd kuna je 1,17 mlrd kuna podijeljeno s brojem dionica = 329,38 kn po dionici. A uplate svakim danom stižu. Ćorav ti poso, Antiša.

kruti, 05.05.2011. u 13:44
Da se nadovežem na svoj prethodni post. Recimo da je neto imovina ROMF-a s današnjim danom cca 11,7 mlrd kuna. ROMF posjeduje 3.552.120 dionica. 10 % od 11,7 mlrd kuna je 1,17 mlrd kuna podijeljeno s brojem dionica = 329,38 kn po dionici. A uplate svakim danom stižu. Ćorav ti poso, Antiša.
[/quote]

evo da se i ja nadovežem, ROMF danas ima 3.644.881 kom, a to bi opet bilo oko 320,00 kn po dionici
tako što se toga tiče ima prostora, ali kad sve drugo sagledam mislim da do njega neće doći, barem ne skoro

Antiša,
Zar misliš da će HT čekat cijelo vrijeme da propada i bit neozbiljan prema svojim dioničarima, dok ga jedan HAKOM reže. Problem je što sa našom burzom upravlja politika, a pogotovo HAKOM-om. Ja se uopće ne bojim budućnosti HT-a, jer imaju mogućnosti napraviti što žele. Tko kaže da moraju ostati unutar granica RH. Tko kaže da se moraju baviti samo telekomunikacijama. Kada imaš gotovu lovu, skoro sve ti je širom otvoreno, ali za sada ne i u RH. Vidjet ćemo poslije parlamentarnih izbora kako će se stvari odvijat, pogotovo u svezi velikih kredita i njegovog namirenja. Inače za ništa ne postoji garancija 100%. Svako razmišlja svojom glavom i radi najbolje za sebe. Bar ja tako mislim.

"kad imaš lovu" moguće je modernizirati, pratiti tehnološke trendove, uvoditi najnovija tehnološka dostignuća, prilagođavati se kretanjima na tržištu…, a kad nemaš…

[/quote]

[/quote]
nije ROMF jedini fond, još ne znamo dal ovaj tjedan kupuje još netko ili će se tek uključit.
a i AZ je podosta prodavao iznad 300 kuna, možda ih sada vrati na cca 255-260(ili je već počeo vračat)

Nećemo lagati, u petak je na ZSE objavljeno da ROMF ima točno 4 122 411 dionica i da je prešao 5% glasačkih prava
– to je 1,06 mlrd kn u dionicama HT-a po cijeni od 258 kn
– imovina je 11,5 mlrd kn i raste u 5% godišnje

Problem je što u zadnjih par godina ROMF jedini kupuje HT i diže cijenu a AZ prodaje čim prijeđe 300 kn. Tko će dizati cijenu HT-a ako neće ROMF?

New Report

Close