Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,29 | 57.455 | 1,583 | 36,40 | 36,60 | 0,55% |
Šteta! Zakasnili su točno 24 sata, trebali su to napraviti ili jučer, ili pustiti da padne koliko padne i omogučiti nama pravim investitorima što jeftiniji dokup. Oni su tu ionako bez stvarne želje za kupnjom, na sigurnoj distanci, samo kao moralna potpora. Ovako su samo pomogli burekmajstorima da budu u pravu kad vele da je najbolje ući u siječnju i izaći 20.-og veljače. Nietzsche je govorio: "Netreba pomagati onomu koji pada-treba ga pogurnuti da što prije padne." Stvarno sam se jučer nadao dokupu na 23x, a sad su mi pokvarili veselje. [angry]
[/quote]
—-točno tako
Šteta! Zakasnili su točno 24 sata, trebali su to napraviti ili jučer, ili pustiti da padne koliko padne i omogučiti nama pravim investitorima što jeftiniji dokup. Oni su tu ionako bez stvarne želje za kupnjom, na sigurnoj distanci, samo kao moralna potpora. Ovako su samo pomogli burekmajstorima da budu u pravu kad vele da je najbolje ući u siječnju i izaći 20.-og veljače. Nietzsche je govorio: "Netreba pomagati onomu koji pada-treba ga pogurnuti da što prije padne." Stvarno sam se jučer nadao dokupu na 23x, a sad su mi pokvarili veselje. [angry]
[/quote]
bit će prilike za dokup,po nižoj cijeni nego što misliš 2 kvartal bit će vjeroatno katastrofa u prvom ih izvukao combis donekle
[/quote]
Kolega ako ste Vi "pravi investitor" a očekujete pad dinice 20%, ovo je zbilja za razmisliti.
Eno naivaca sve više [lol] kupnja jača [cool]
Ako cijena danas pređe kojim slučaje 258,xx kn ide se u popunu GAPA… SRETNO !! [angry]
Danas će se vrtjeti od 255 do 257 i tu će se par dana šišati naivci a onda će potegnuti gori.
…sve iznad 250 SKUPO……
prije su napisali iznad 230 k….više nisam siguran [lol] [lol] [lol]
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:3189629799602776::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:F1OOTM,10,1212
Kolega Onine 1210, niste razumjeli što sam htio reći. Ja samo želim da se stvari prepuste zakonitostima tržišta- ekonomskim, psihološkim i fizikalnim, a ne da se netko igra Akire Kurosawe i režira kad će rasti, kad i dokle će padati. Očito bi bilo prodavatelja i po znatno nižim cijenama, a zašto ne kupiti povoljnije? Najgore je to što će tim velikim nalozima moderirati cijenu i održavati je dugo vremena na ovim razinama.
"nije nužan žiro račun" – http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:3189629799602776::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:F1OOTM,10,1212
to mi je drago čuti, jer sam baš danas mislio otvoriti žirac i proslijediti ga SKDD-u