Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 16:45
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,10 | 142.745 | 3,954 | 36,30 | 36,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
loto,
KUPNJE (5.940) – HT-R-A PRODAJE (280.952) – HT-R-A
ovo jako ružno izgleda [undecid]
Ne treba postavljati omjer dok se ne uključe šišači ovaca….
Eto, šišači ovaca kupili 200 komada a stoka sitnog zuba već lupila 2500 kom po asku. To se zove šišanje…
Ja prosto ne mogu sebe uvjeriti da postoji još netko tko nije prodao ako je htio prodati. Znači gdje bi cijena trebala nego gore. Bar zbog gapa [lol]
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
Ja prosto ne mogu sebe uvjeriti da postoji još netko tko nije prodao ako je htio prodati. Znači gdje bi cijena trebala nego gore. Bar zbog gapa [lol]
A na koliko je taj GAP? [cool]
Na visoko gore [tongue]
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
fino raste HT [smiley].. mam bum udaril po tih 258 na prodaji
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
šta ste tako naivni,vidi se iz aviona da vas šišaju ovo se isplati tek ispod 230 kupovat
''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''
loto,
stigla laka konjica, danas nema negativne blokade
Šteta! Zakasnili su točno 24 sata, trebali su to napraviti ili jučer, ili pustiti da padne koliko padne i omogučiti nama pravim investitorima što jeftiniji dokup. Oni su tu ionako bez stvarne želje za kupnjom, na sigurnoj distanci, samo kao moralna potpora. Ovako su samo pomogli burekmajstorima da budu u pravu kad vele da je najbolje ući u siječnju i izaći 20.-og veljače. Nietzsche je govorio: "Netreba pomagati onomu koji pada-treba ga pogurnuti da što prije padne." Stvarno sam se jučer nadao dokupu na 23x, a sad su mi pokvarili veselje. [angry]
šta ste tako naivni,vidi se iz aviona da vas šišaju ovo se isplati tek ispod 230 kupovat
nemojte tako, kolega gotovina, pa isplati se valjda i za 230..
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
na 100k još više….
Kune nisu problem, kuna nema