@super24
Samo se nemoj sekirati, ugasi komp, odi na ladnu pivu, i upali ga za koji dan, bit češ bogatiji !!
P.S: Kladim se da če ga probiti dole….može Vaše mišljenje !!
pa, moje je mišljenje da bi moglo prema dole, al ja često pogriješim.
S obzirom da padaju i kamate HT sa ovakvim manjim dividendnim prinosom je još uvijek primamljiva investicija sa odličnim povratom.
Kakve veze ima HT s kamatama?
U banci oročiš novce i imaš glavnicu kad god želiš, a ovdje oni koji su kupovali na 310 kn imaju 32 kn minusa ili izgubili su 10% glavnice a tko zna gdje je kraj…
[/quote]
Imam dosta HT i skoro da sam na dividendama povratio ulog i još kad se iskrcam na preko 300
najbolji ulog u životu,na banci kamata 4% pa ti sad izračunaj koliki je ht + a tvojoj optimi se
smiješi stečaj i to nije daleko taj dan.I još moraš znati na puno nečega je velika zarada a na malo
je za burek.
Nisam ljubitelj HT, ali onako postrani kao promatrač mislim da ste danas debelo pretjerali s rasprodajom ?
Ipak ovdje dividenda nemože biti manja od 20 Kuna ni dogodine, što se dešava ?
Nisam ljubitelj HT, ali onako postrani kao promatrač mislim da ste danas debelo pretjerali s rasprodajom ?
šuti i skupljaj za dokup, pa sa padom kamatnih stopa HT je daleko najisplativiji, treba potiho dokupljivati i to je to, ostalo je špekulacija, sad jedino da li će u sred ljeta biti niže
Dešava se reakcija na iznos dividende. Očekivanja imatelja dionica HTa su jako visoka – 10%tni dividendni prinos temeljen na iskustvima predhodnih X godina. Sve iznad te cifre stvara euforiju (kao prošle godine) sve ispod stvara depresiju (kao ove).
Isti obrazac rusenja je bio prisutan u danima prije D-daya.
Netko masno dokupljuje i shvatio je da je vrijeme oko D-daya najpogodnije za to.
šuti i skupljaj za dokup, pa sa padom kamatnih stopa HT je daleko najisplativiji, treba potiho dokupljivati i to je to, ostalo je špekulacija, sad jedino da li će u sred ljeta biti niže
[/quote]
Apsolutno ste u pravu. Omjer dividende i cijene dionice je presmješan, al si netko masti brk zbog toga..
Da ne govorim da se budućnost bazira na telekomunikacija svih vrsta…što garantira sugurnost
Kakve veze ima HT s kamatama?
U banci oročiš novce i imaš glavnicu kad god želiš, a ovdje oni koji su kupovali na 310 kn imaju 32 kn minusa ili izgubili su 10% glavnice a tko zna gdje je kraj…
pa, ako me matematika ne vara, kraj je na 22,76
[proud]