Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
Na primjeru HT-a se upravo vidi zdrava pamet i logika.
Što očekujete kada pada dobit i dividendni prinos?
Rast cijene dionice?
Iako mislim da će se cijena oporaviti do kraja dana nešto.
lp
S obzirom da padaju i kamate HT sa ovakvim manjim dividendnim prinosom je još uvijek primamljiva investicija sa odličnim povratom.
@Kliring
Ne dajem ocjene nikome ali sad bih ti je dao….sjedi 1, ali samo ovako !!
LP
@Kliring
Ne dajem ocjene nikome ali sad bih ti je dao….sjedi 1, ali samo ovako !!
LP
ajde ajde ne ljuti se [tongue]
S obzirom da padaju i kamate HT sa ovakvim manjim dividendnim prinosom je još uvijek primamljiva investicija sa odličnim povratom.
Kakve veze ima HT s kamatama?
U banci oročiš novce i imaš glavnicu kad god želiš, a ovdje oni koji su kupovali na 310 kn imaju 32 kn minusa ili izgubili su 10% glavnice a tko zna gdje je kraj…
OMF-ovi vraćaju cijenu nazad, moguće da HT dan završi iznad 260 kn [cool]
vidim da se klopka za lovce na dividendu zatvorila (ispario i onaj nalog od 20000 komada koji je dugo tamo stajao).
fino su te nategli da im prodaš, a sad će cijena opet polako prema gore! svaka im čast, OMF-ovi su pravi igrači [thumbsup]
[/quote]
hehe mene nisu moje ošlo još prošli tjedan (planiranih 2/3).
dajte vi nama kolega, mrgud, sad, nemojte nas zamajavati nego recite dokle bi ovo moglo pa da se stavimo na kupnju
dajte vi nama kolega, mrgud, sad, nemojte nas zamajavati nego recite dokle bi ovo moglo pa da se stavimo na kupnju
Eto gore iznad slikica, sve govori !! [angry]
Kakve veze ima HT s kamatama?
U banci oročiš novce i imaš glavnicu kad god želiš, a ovdje oni koji su kupovali na 310 kn imaju 32 kn minusa ili izgubili su 10% glavnice a tko zna gdje je kraj…
ima veze, kad su kamate visoke više stavim u banku (dobar povrat uz minimalni rizik), kako kamate padaju a dionice su još uvijek jeftine i daju bolji prinos povečavam dionice u portfelju na račun novca u bankama…
Eto gore iznad slikica, sve govori !! [angry]
[/quote]
to je vrlo kratkoročna prognoza, a u mene velike brokerske naknade.. moje pitanje je bilo, onako.. do kraja tjedna.. 2 tjedna.. ovih 250 se ne čini odveć logično..