HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na primjeru HT-a se upravo vidi zdrava pamet i logika.
Što očekujete kada pada dobit i dividendni prinos?
Rast cijene dionice?

Iako mislim da će se cijena oporaviti do kraja dana nešto.

lp

S obzirom da padaju i kamate HT sa ovakvim manjim dividendnim prinosom je još uvijek primamljiva investicija sa odličnim povratom.

Bez komentara …. sjedi JEDAN !!

i ja sam to primjetio, što očekuješ?

[/quote]
Još malo dole, iza (sideways) , pa popuna GAPA i to mislim kako je krenulo….još danas !!

I very much love INGRA !!

@Kliring
Ne dajem ocjene nikome ali sad bih ti je dao….sjedi 1, ali samo ovako !!
LP

@Kliring
Ne dajem ocjene nikome ali sad bih ti je dao….sjedi 1, ali samo ovako !!
LP

ajde ajde ne ljuti se [tongue]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

S obzirom da padaju i kamate HT sa ovakvim manjim dividendnim prinosom je još uvijek primamljiva investicija sa odličnim povratom.

Kakve veze ima HT s kamatama?
U banci oročiš novce i imaš glavnicu kad god želiš, a ovdje oni koji su kupovali na 310 kn imaju 32 kn minusa ili izgubili su 10% glavnice a tko zna gdje je kraj…

OMF-ovi vraćaju cijenu nazad, moguće da HT dan završi iznad 260 kn [cool]

vidim da se klopka za lovce na dividendu zatvorila (ispario i onaj nalog od 20000 komada koji je dugo tamo stajao).

fino su te nategli da im prodaš, a sad će cijena opet polako prema gore! svaka im čast, OMF-ovi su pravi igrači [thumbsup]
[/quote]

hehe mene nisu moje ošlo još prošli tjedan (planiranih 2/3).

@ooppaatt [thumbsup]
Doduše može i okruglo, mislim na 250 !!

dajte vi nama kolega, mrgud, sad, nemojte nas zamajavati nego recite dokle bi ovo moglo pa da se stavimo na kupnju

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

dajte vi nama kolega, mrgud, sad, nemojte nas zamajavati nego recite dokle bi ovo moglo pa da se stavimo na kupnju

Eto gore iznad slikica, sve govori !! [angry]

Kakve veze ima HT s kamatama?
U banci oročiš novce i imaš glavnicu kad god želiš, a ovdje oni koji su kupovali na 310 kn imaju 32 kn minusa ili izgubili su 10% glavnice a tko zna gdje je kraj…

ima veze, kad su kamate visoke više stavim u banku (dobar povrat uz minimalni rizik), kako kamate padaju a dionice su još uvijek jeftine i daju bolji prinos povečavam dionice u portfelju na račun novca u bankama…

Eto gore iznad slikica, sve govori !! [angry]
[/quote]
to je vrlo kratkoročna prognoza, a u mene velike brokerske naknade.. moje pitanje je bilo, onako.. do kraja tjedna.. 2 tjedna.. ovih 250 se ne čini odveć logično..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close