HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 22:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nema šanse prodati a dividenda opet ide u HT samo da do dividende ostane do 270 jer kad
tad će HT potegnuti.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Prošle godine sam popu_io jr nisam sve prodao na vrijeme i sad opet. A što je najgore pretpostavljao sam da će tako biti. Padne dionica puno više o dividende, međutim nije mi nikako jasno zašto toliko? Gledamo li logički mogla je pasti onaj dan kad je izišlo izvješće, kakve veze ima dividenda za pad veći o njenog iznosa.

Cijena se spušta šta niže da se pokupe ovi neiskusni i ovi šta su čekali dividendu i sada su razočarani
a ne gledaju daleko u budućnost.I za par dana će sve na svoje.

Heh… na kupnji 20000 komada na 250, a na prodaji 1000 komada ispod 250. Hm, hm…
A di ti to vidiš, mislim tu prodaju? Hrelić ili…[/quote] Navedene brojke su se odnosile na stanje par minuta prije danasnjeg otvaranja. Kupnja od 20K+ komada na 250 je u medjuvermenu skinuta, iako je tamo stajala zadnjih bar mjesec dana, ako ne i vise.

[/quote]
Ma to su se gurali da utope što bolje jer je u to vrijeme bilo i naloga na kupnji od 255,00 do 279,00 za cca 1500 komada…A sada ionako slijedi lagani odbijanac…

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

krenuo je odbijanac [thumbsup]

Krenulo se u odbijanac. Možda cijela ova priča i ne bude tako crna. [shocked]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Prošle godine sam popu_io jr nisam sve prodao na vrijeme i sad opet. A što je najgore pretpostavljao sam da će tako biti. Padne dionica puno više o dividende, međutim nije mi nikako jasno zašto toliko? Gledamo li logički mogla je pasti onaj dan kad je izišlo izvješće, kakve veze ima dividenda za pad veći o njenog iznosa.

nemam dinicu ht ali dobro si napravio, pritisak će biti do podne a od podne če ona opet uhvatiti zamah prema gore

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Evo ga [bye] [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Čudi me da već cijena ide gori,mislio sam da će još ovih naivnih poskidati oko 250 pa tek onda
cijena rasti ali izgleda da netko nema strpljenja.Ali vidim već je stavljen nalog na oko 255,90
da se ne dozvoli preveliko dizanje cijene i da se pokupi od ovih koji biježe sa burze.

ja sam dugoročni ali vidjelo se iz aviona da rba igra svoju igru .pokupio je sve od drhtavih ručica .očito znaju nešto što drugi neznaju.

hahahaha

RBA ne zna ni što drugi znaju a kamoli da znaju što drugi ne znaju

“A man's got to do what a man's got to do”

Ne treba brinuti jer je Kostelomy rekao da je pad na ogromnom prometu odlična stvar.
Zato uživajte dok traje i što dulje bude padao i na što većem prometu to bolje

Stvari se odvijaju odlično
[/quote]

STvarno je taj Kostelomy bio u pravu. Super je gledati dok ovo pada sve više i više na sve većem prometu.

“A man's got to do what a man's got to do”

Bez komentara …. sjedi JEDAN !!

i ja sam to primjetio, što očekuješ?

vidim da se klopka za lovce na dividendu zatvorila (ispario i onaj nalog od 20000 komada koji je dugo tamo stajao).

fino su te nategli da im prodaš, a sad će cijena opet polako prema gore! svaka im čast, OMF-ovi su pravi igrači [thumbsup]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

New Report

Close