HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

meni su generalno smješni ljudi koji mašu grafovima i po njima kupuju dionice na našoj burzi. Imaju u mojim očima kredibiliteta koliko i prosječni astrolozi iz dnevnih novina.

meni su generalno smješni ljudi koji mašu grafovima i po njima kupuju dionice na našoj burzi. Imaju u mojim očima kredibiliteta koliko i prosječni astrolozi iz dnevnih novina.

Potpuno se slažem i za mene je to znanstvena fantastika [yawn]
[/quote]
28.04.11. | 20:02
Ovo se odnosi na moj priloženi graf !!

I very much love INGRA !!

To ja zovem dobrom dionicom – gledam pad od 10% i ni najmanje se ne živciram [thumbsup]

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

250 Kuna se nemože probiti na niže, znači lupate po minimumu ?

Mislio sam da HT ima stabilne dioničare

[shocked]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

zašto ovdje vrijednost dionice pada a kupnja enormna, a kod ADPL-R-A (multinacionalna kompanija,
rast prihoda i dobiti, fascinantno konceptualizirani FI, dividenda, snažni dioničari…) današnji porast cijene od 3%, a promet kao u mini marketu.

250 Kuna se nemože probiti na niže, znači lupate po minimumu ?

Mislio sam da HT ima stabilne dioničare

[shocked]

Pa ispod 250 ima još samo 1368 kom……….a sveukupno na kupnji 11684 kom……….

Prodaja je do blokade istresla niti sedam milijuna kuna (što nije ništa), a očito je da će se u narednom razdoblju istresti na deseci milijuna. Samo blokada ju je trenutno zaštitila da ne ode na 200 kuna. A što će biti do kraja dana, tjedna?
Nisu svi danas krenuli prodavati jer su čekali vidjeti što će biti. Ali u narednim danima, apetiti će se korigirati u skladu sa trenutnom cjenom na tržištu, pa će onome kome je 260 kuna danas bilo malo za koji dan i 230 kuna biti dovoljno, ako čak već ne i recimo sutra. Samo da ljudima "sjednu" trenutne cijene.
Žalosno, ali istinito. [shocked]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Prošle godine sam popu_io jr nisam sve prodao na vrijeme i sad opet. A što je najgore pretpostavljao sam da će tako biti. Padne dionica puno više o dividende, međutim nije mi nikako jasno zašto toliko? Gledamo li logički mogla je pasti onaj dan kad je izišlo izvješće, kakve veze ima dividenda za pad veći o njenog iznosa.

XceeD neće tako naglo, nije ovo IGH pa da se lupa sve u šesnaest. Bit će tu i lijepih odbijanaca možda već i danas.

Ajde dobro da su je zatiltali…gasim komp na godinu dana, na ovoj burzi su zdrava pamet i logika ugasili svjetlo i rekli laku noć… [bye]

Na primjeru HT-a se upravo vidi zdrava pamet i logika.
Što očekujete kada pada dobit i dividendni prinos?
Rast cijene dionice?

Iako mislim da će se cijena oporaviti do kraja dana nešto.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Bez komentara …. sjedi JEDAN !!

I very much love INGRA !!

Heh… na kupnji 20000 komada na 250, a na prodaji 1000 komada ispod 250. Hm, hm…
A di ti to vidiš, mislim tu prodaju? Hrelić ili…[/quote] Navedene brojke su se odnosile na stanje par minuta prije danasnjeg otvaranja. Kupnja od 20K+ komada na 250 je u medjuvermenu skinuta, iako je tamo stajala zadnjih bar mjesec dana, ako ne i vise.

vidim da se klopka za lovce na dividendu zatvorila (ispario i onaj nalog od 20000 komada koji je dugo tamo stajao).

New Report

Close