Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
meni su generalno smješni ljudi koji mašu grafovima i po njima kupuju dionice na našoj burzi. Imaju u mojim očima kredibiliteta koliko i prosječni astrolozi iz dnevnih novina.
meni su generalno smješni ljudi koji mašu grafovima i po njima kupuju dionice na našoj burzi. Imaju u mojim očima kredibiliteta koliko i prosječni astrolozi iz dnevnih novina.
Potpuno se slažem i za mene je to znanstvena fantastika [yawn]
[/quote]
28.04.11. | 20:02
Ovo se odnosi na moj priloženi graf !!
To ja zovem dobrom dionicom – gledam pad od 10% i ni najmanje se ne živciram [thumbsup]
250 Kuna se nemože probiti na niže, znači lupate po minimumu ?
Mislio sam da HT ima stabilne dioničare
[shocked]
zašto ovdje vrijednost dionice pada a kupnja enormna, a kod ADPL-R-A (multinacionalna kompanija,
rast prihoda i dobiti, fascinantno konceptualizirani FI, dividenda, snažni dioničari…) današnji porast cijene od 3%, a promet kao u mini marketu.
250 Kuna se nemože probiti na niže, znači lupate po minimumu ?
Mislio sam da HT ima stabilne dioničare
[shocked]
Pa ispod 250 ima još samo 1368 kom……….a sveukupno na kupnji 11684 kom……….
Prodaja je do blokade istresla niti sedam milijuna kuna (što nije ništa), a očito je da će se u narednom razdoblju istresti na deseci milijuna. Samo blokada ju je trenutno zaštitila da ne ode na 200 kuna. A što će biti do kraja dana, tjedna?
Nisu svi danas krenuli prodavati jer su čekali vidjeti što će biti. Ali u narednim danima, apetiti će se korigirati u skladu sa trenutnom cjenom na tržištu, pa će onome kome je 260 kuna danas bilo malo za koji dan i 230 kuna biti dovoljno, ako čak već ne i recimo sutra. Samo da ljudima "sjednu" trenutne cijene.
Žalosno, ali istinito. [shocked]
Prošle godine sam popu_io jr nisam sve prodao na vrijeme i sad opet. A što je najgore pretpostavljao sam da će tako biti. Padne dionica puno više o dividende, međutim nije mi nikako jasno zašto toliko? Gledamo li logički mogla je pasti onaj dan kad je izišlo izvješće, kakve veze ima dividenda za pad veći o njenog iznosa.
XceeD neće tako naglo, nije ovo IGH pa da se lupa sve u šesnaest. Bit će tu i lijepih odbijanaca možda već i danas.
Ajde dobro da su je zatiltali…gasim komp na godinu dana, na ovoj burzi su zdrava pamet i logika ugasili svjetlo i rekli laku noć… [bye]
Na primjeru HT-a se upravo vidi zdrava pamet i logika.
Što očekujete kada pada dobit i dividendni prinos?
Rast cijene dionice?
Iako mislim da će se cijena oporaviti do kraja dana nešto.
lp