HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Heh… na kupnji 20000 komada na 250, a na prodaji 1000 komada ispod 250. Hm, hm…

ne forsira se bid, fino se skuplja na granici. mislim da će otići tokom dana prema 260 i tu se zadržati neko vrijeme. čak i ako sad pošalju u blokadu.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

blokada

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Bravo majstori, stjerali ste HT u blokadu, sad brze kupite s lovom od HT-a: OPTE, KMBJ, DKVS ili ZDNK, to je pravi izbor za vas [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ništa, prodao danas, prije blokade, čekam i dividendu. Onaj pad u zadnjih par dana me stvarno zeznuo, jer sam očekivao da ćemo zadnji tjedan gore. Da mogu dulje držati lovu, ostao bi i možda dokupio na ovoj razini.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

kakvo je ovo pretjerivanje! HT je opet postao jeftin.

ma nema šanse. yield od 8-10% odgovara fondovima i po meni ispod 265 neće..na 240 bi prodao sve kaj imam i ukrcao u HT. čak mi je žao kaj ga nemam jer mi smrdi petak i nekak imam filing da će se svi sutra svi koji imaju HT iznenadit kad ne rokne ko inače…

Kako vi na 265 kn vidite yld od 8-10%?
Mislim da bi ovaj put moglo jako nisko, možda čak i prema 200 kn, postoji puno razloga za to.
HT je nekada bio naša najjača firma, sad ga je debelo prestigla Ina i logično je da interes fondova lagano prelazi tamo, a HT postaje prošlost…
[/quote]
dečko tebi je bolje da se držiš prodaje citroena i nove tv [thumbsup]
[/quote]

Gospodine čestitam na prognozi, pokazali ste se kao vrsan prognozer i stručnjak…

Neka neka, super nam je tk, na koliko je ono DOW? Nakon blokade kupujem opet.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ajde dobro da su je zatiltali…gasim komp na godinu dana, na ovoj burzi su zdrava pamet i logika ugasili svjetlo i rekli laku noć… [bye]

Heh… na kupnji 20000 komada na 250, a na prodaji 1000 komada ispod 250. Hm, hm…

A di ti to vidiš, mislim tu prodaju? Hrelić ili…

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Lijepi pozdrav ekipi s HT-a. Ja ovdje ne vidim niti jedan graf, nema TA, samo puste priče. Znate li vi uopće kuda HT ide, koji ja val, čega. Isplati li se kupovati radi dividende i sl. Mene da se pita ja nebih dvoumio ni sekunde o kupovini poradi dividende jer HT ide dole u rupu. Odrađuje val c od vala B (ABC). Tek je započet, znači da če dole oho, ho !! E ali kad se odradi val B onda počinak i mirno more. Tad dolaze najave, kupovina, ugovoreni poslovi i raketa, jer A je zgotovljen, napravljen veliki GAP, kada se odradi B, val C če ga zatvoriti brzinom munje a to če HT odvesti jako visoko.
Nadam se da ste me uspjeli pratiti. Prilog GRAF !!
Ako griješim, griješim nehotično, no neka me netko slobodno ispravi !!
LP

28.04.11. | 19:41 Prilog GRAF

I very much love INGRA !!

a neznam T-Com je za sada još jaka tvrtka,
al pojavom smartphonova dobit bi ima mogla i dalje nastaviti padati, jer praktično potreba za klasičnim mobilnim telefoniranjem će padati kako sve više korisnika bude koristilo blagodati besplatnog pričanja i SMSanja preko neta,, a praktično veliki dio vremena su korisnici pod nekim oblikom WLANa ili pokriveni mobilnim netom,, tako da u budućnosti za mobilni telefon je dovoljna pretplata osnovnog paketa, 10, 20 Eura

New Report

Close