Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Dobro su ovi manipulatori odigrali u petak [thumbsup]…pokvarili burzu. Sutra neće pasti skoro ništa jer oni koji su htjeli izači u petak pred kraj ostali su silom prilika unutra. Sad im ne preostaje drugo nego da pokupe dividendu pa neće rušiti. A opet oni koji su htjeli kupiti po diskontu u petak pred kraj da pokupe dividendu sad neće biti zainteresirani za kupnju jer je otišla baba s kolačima [tongue]. Kakva država takva burza [cool]
ja sam dugoročni ali vidjelo se iz aviona da rba igra svoju igru .pokupio je sve od drhtavih ručica .očito znaju nešto što drugi neznaju.
ja sam dugoročni ali vidjelo se iz aviona da rba igra svoju igru .pokupio je sve od drhtavih ručica .očito znaju nešto što drugi neznaju.
Ako si dugoročni čekaj svojih pet minuta.U igri je PTK,a i skupština je mislim odobrila 1,4 milijarde za trezor.Ima toga još,treba čekati i biti spreman,a ja imam vremena čekati.Meni dosta dividenda plus penzija i ja car.
Dobro su ovi manipulatori odigrali u petak [thumbsup]…pokvarili burzu. Sutra neće pasti skoro ništa jer oni koji su htjeli izači u petak pred kraj ostali su silom prilika unutra. Sad im ne preostaje drugo nego da pokupe dividendu pa neće rušiti. A opet oni koji su htjeli kupiti po diskontu u petak pred kraj da pokupe dividendu sad neće biti zainteresirani za kupnju jer je otišla baba s kolačima [tongue]. Kakva država takva burza [cool]
100 % si u krivu. Ne samo da će past danas za 22 kn, tj. na 254 kn nego će padati i idućih dana i mjeseci.
LP
Za ovo prvo se ne slažem jer tko je htio prodat prodao je 100%. Imali su cijeli dan. Ali ovi koji su htjeli kupiti pred kraj i nisu uspjeli s tom konstatacijom se slažem. Ode baba [lol]
ma nema šanse. yield od 8-10% odgovara fondovima i po meni ispod 265 neće..na 240 bi prodao sve kaj imam i ukrcao u HT. čak mi je žao kaj ga nemam jer mi smrdi petak i nekak imam filing da će se svi sutra svi koji imaju HT iznenadit kad ne rokne ko inače…
Kako vi na 265 kn vidite yld od 8-10%?
Mislim da bi ovaj put moglo jako nisko, možda čak i prema 200 kn, postoji puno razloga za to.
HT je nekada bio naša najjača firma, sad ga je debelo prestigla Ina i logično je da interes fondova lagano prelazi tamo, a HT postaje prošlost…
[/quote]
dečko tebi je bolje da se držiš prodaje citroena i nove tv [thumbsup]
Samo za one koji ne vide kupnju poslije prvih 10 naloga… ima na 250 kupnja 20 000 komada.
Samo da se zna.
Ako si dugoročni čekaj svojih pet minuta.U igri je PTK,a i skupština je mislim odobrila 1,4 milijarde za trezor.Ima toga još,treba čekati i biti spreman,a ja imam vremena čekati.Meni dosta dividenda plus penzija i ja car.
[/quote]
Pošto je Raiff OMF omogućio AZ-u i Dinku dobar izlaz zadovoljan sam i ja što ću imati dobru penziju..