Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,48 | 74.377 | 1,933 | 38,50 | 38,70 | 0,00% |
Ne znam što bi radije, da padne na nekih 220-240 ili da poraste na 400, svejedno mi je, ili dokup ili smješak, u svakom slučaju bit će dobro – kako god okreneš [thumbsup]
nema veze, antiša i dalje trguje ko lud na optimi [lol]
ja sam odmah izjurio van i naletio na jednog kupca, dao sam mu dobar popust ali sam se riješio
puknutih telekomunikacija
U dva dana HT-R-A može porasti do 347,00 kn. Dobro, to je samo teorija ali je moguće. Ja sam optimist u pogledu cijene. Da li znate tko je prodavao iz top 10 prošli tjedan? Mali je promet bio, kada kupnja se pojača- bez problema je HT-R-A na oko 294-295 kn! A 300-320 je očekivana psihološka cijena do 29.04. 2011.
Bravo kolega, kao i obično u sridu.
Palo je ovo sve u 15:15, ni telefoni nisu radili, niti njihova korisnicka sluzba (zvao preko mobitela). Tako da ova vijest nema nikakvog smisla http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Pala-burza-Na-Zagrebackoj-burzi-prekinuto-trgovanje . Ovo se odgadja sve cesce i cesce, slab je taj HT od kad je preselio telefoniju na IP, katastrofa. Zar nemaju mogucnost da prije nego sto uvedu nesto novo da provjere tehnologiju, a ne da nas obicne gradjane za*****aju svakih mjesec dana. Sad bi trebalo produziti trgovanje do 17:00 ^_^.
Ne treba brinuti jer je Kostelomy rekao da je pad na ogromnom prometu odlična stvar.
Zato uživajte dok traje i što dulje bude padao i na što većem prometu to bolje
Stvari se odvijaju odlično
s tendencijom nastavka odličnog trenda [thumbsup]
no kad čovjek malo pogleda u retrospektivi, pad je bio i najavljen..
http://www.poslovni.hr/vijesti/erste-dionica-hta-na-290-kn-178167.aspx
Što ćemo sad? Padali smo dosta danas, sve do (nenadanog) kraja trgovanja. Manje dividende, na razini smo od nekih 254, što je samo par kuna od najniže razine u zadnjih godinu i pol.
Prodao nisam, uzimam dividendu, što ljudi misle, ima šanse da padnemo manje od iznosa dividende?
Ne treba brinuti jer je Kostelomy rekao da je pad na ogromnom prometu odlična stvar.
Zato uživajte dok traje i što dulje bude padao i na što većem prometu to bolje
Stvari se odvijaju odlično
[/quote]
Sve bolje i bolje.
Kada dođe u ponedjeljak 250 na velikom prometu biti će još bolje.
lp
Je li se tu na djelu poakzuje ono svojstvo HTa kao "najboljeg operatera, s najkvalitetnijom i nasjtabilnijom vezom, za razliku od onih fuj alternativaca" ?….
Eto imamo prilike to vidjeti uzivo 🙂
Pbzinvestor:
Poštovani,
zbog tehničkih problema konekcija od strane Hrvatskih telekomunikacija sa ZSE nismo u mogućnosti trgovati na Zagrebačkoj burzi. Očekujemo uskoro rješavanje problema s padom telekomunikacijskih veza.
Ja eto pisem poruku sa stabilne Optimine veze :)…di su ovi koji brane HT, da nemaju i oni mozda komunikacijskh problema?
Zar ti vjeruješ bankarima?Lažu čim zinu,a nema alternativca,koji ne okrivljuje HT za pad inter,tf,ili prenos podataka.Provjereno!!!!
Zanimljivo je da i VIP pao (homebox).
Opet kriv HT?