HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hoće li se možda prospekt dijeliti uz neke novine ili sl.
ili moći dobiti na ulazu fine, erte banke i HPB-a??

ja ga ne mogu skinuti sa interneta?

hoće li se možda prospekt dijeliti uz neke novine ili sl.
ili moći dobiti na ulazu fine, erte banke i HPB-a??

ja ga ne mogu skinuti sa interneta?

Imaš u fini!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Ako smijem primjetiti obišao sam par upisnih mjesta, i koliko sam uspio vidjeti 70% su penzići,puni su ko brod[smiley1].Večina njih ni nezna kako se prodaje,a bilo je smjeha i na upisu,čovjek donio neki dokument iz NOB-a,ah mislim da oni neče prodavati prvi dan![smiley2]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Može li netko podsjetiti mene i ostale, što se točno piše na punomoći za kupnju:
za opunomoćitelja morano ispuniti MBG/datum rođenja-jel dovoljno samo JMBG
a za opunomoćenika MBG/datum rođenja/MBR-jel i tu dovoljno samo JMBG, a ovo MBR je za firmu ako se ne varam?
Hvala!

pozdrav kolege i kolegice,
imam jedno pitanje,potreban mi je odgovor sa sigurnošču.
Dali postoji šansa da nam režu pakete,ili čemo bez obzira na enormnu potražnju moći upisati paket od 38 000kn.informacije mi je jako relavantna,stoga molim samo one koji imaju provjerene informacije,da komentiraju.
pozdrav

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Može li netko podsjetiti mene i ostale, što se točno piše na punomoći za kupnju:
za opunomoćitelja morano ispuniti MBG/datum rođenja-jel dovoljno samo JMBG
a za opunomoćenika MBG/datum rođenja/MBR-jel i tu dovoljno samo JMBG, a ovo MBR je za firmu ako se ne varam?
Hvala!

Samo jmbg!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Evo vijesti s terena: u Splitskoj FINI se ceka 45-1hr red za upis dionica

Prije pola ure se ne čeka ni minutu.

Ne razumijem zašto se ljudi guraju da upišu prvi dan.
Pa nije HT zec da će pobjeći

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

pozdrav kolege i kolegice,
imam jedno pitanje,potreban mi je odgovor sa sigurnošču.
Dali postoji šansa da nam režu pakete,ili čemo bez obzira na enormnu potražnju moći upisati paket od 38 000kn.informacije mi je jako relavantna,stoga molim samo one koji imaju provjerene informacije,da komentiraju.
pozdrav

sa 100% sigurnošću mogu reći da postoji šansa. e sad, da li te ovakav odgovor zadovoljava …

ako si mislio da li netko zna 100% da li će se ili neće na kraju smanjivati paketi – to nitko ne zna.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Gdje mogu download-ati prospekt t-ht

25K danas

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Ako je to istina to je malo. Prvo dan se ljudi napale.
MOzda bude 100K ako je adnas bilo 25K.
Ali nece svi max upisati, nemojte se strasiti.
Nemaju ljudi love.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close