HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

bit će zanimljivo vidjeti sutra otvaranje u 10.00 kad masa nahrupi kupovati HT zbog dividende [wink]

Misliš? Nepopravljivi optimista. Bilo bi lijepo, ali štanga od toga.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Imam par paketa dionica ht, ovo sa fondovima mi se ne sviđa i možda u ponedjeljak ne ostane ni štanga od HT.

mene zanima nekoliko stvari, ostalo mi je u sjećanju da:
1. je HT donio odluku o kupnji vlastitih dionica do 10%? što je s time?
2. da HT ima poveću količina keša na računu koju za sada ne isplaćuje dioničarima. koja je namjena tog keša?
3. da su neki strani fondovi su prije par mjeseci nudili otkup dionica HT u vlasništvu našeg mirovinskog fonda čime bi ušli u top 10 HT-a? što je s time?

ako netko zna odgovore-hvala!

Neznam odgovore ali evo moja predviđanja:

U slučaju broj 1: Ht je donio odluku otkupa dionica u svrhu podizanja vrijednosti iste, stoga otkupljivanjem dionica mogli bi njezinu vrijednost podići na cca 600 kuna

Slučaj br.2: Namjena keša bi mogla ići jednim dijelom za potrebe prvog slučaja tj. trezorskog otkupa, a drugi dio bi se mogao primjerice isplatiti kroz izvanrednu dividendu i u tom slučaju bi se to trebalo desiti već ove godine tj. prije promjene vlasti koja želi uvesti porez na dividendu!!

Slučaj br.3: Strani fondovi ako i uđu u top 10 zasigurno bi to bio dobar znak za ulazak ostalih većih naših ili stranih ulagača!!

Slučaj br.1 i br.2 će vjerovatno doći u obzir kao alternativa ako Ht ne uspije kupiti Kosovski telekom

Eto to je neko moje viđenje stvari i mislim da ova dionica ima veliki potencijal u ovoj godini [cool]
LP

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Lijepi pozdrav ekipi s HT-a. Ja ovdje ne vidim niti jedan graf, nema TA, samo puste priče. Znate li vi uopće kuda HT ide, koji ja val, čega. Isplati li se kupovati radi dividende i sl. Mene da se pita ja nebih dvoumio ni sekunde o kupovini poradi dividende jer HT ide dole u rupu. Odrađuje val c od vala B (ABC). Tek je započet, znači da če dole oho, ho !! E ali kad se odradi val B onda počinak i mirno more. Tad dolaze najave, kupovina, ugovoreni poslovi i raketa, jer A je zgotovljen, napravljen veliki GAP, kada se odradi B, val C če ga zatvoriti brzinom munje a to če HT odvesti jako visoko.
Nadam se da ste me uspjeli pratiti. Prilog GRAF !!
Ako griješim, griješim nehotično, no neka me netko slobodno ispravi !!
LP

I very much love INGRA !!

prihodi isti, troškovi prodane robe veći, dobit malo manja. a gdje ide cijena, bumo vidli 🙂

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

meni su generalno smješni ljudi koji mašu grafovima i po njima kupuju dionice na našoj burzi. Imaju u mojim očima kredibiliteta koliko i prosječni astrolozi iz dnevnih novina.

meni su generalno smješni ljudi koji mašu grafovima i po njima kupuju dionice na našoj burzi. Imaju u mojim očima kredibiliteta koliko i prosječni astrolozi iz dnevnih novina.

Potpuno se slažem i za mene je to znanstvena fantastika [yawn]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Evo mene opet nazad. Sa obzirom na cjenu i situaciju šta se može očekivat sutra a šta u skorije vrijeme? nisam još prodao a čuo sam svašta. hvala i pozdrav svima

Ako rokne, evo prilike za najlakši lov na dividendu nagodinu, a ulaganje u Iskon se jedva čekalo.

ma kako god ispalo ja ne prodajem, nego samo u dokup [cool]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Hvala Mrgude28!

Grafovi, psihologija, možebitni investitori, strategija, zašto su kupili svoje dionice… bla bla …

pametni gledaju financijske izvještaje i to im je glavni meritum a sve ostalo spada pod SF.

Financijski izvještaj je loš !! i možete ga okretati na sve moguće strane, čitati između redaka, biti " pametni " ali brojke ne lažu, HT pada dolje zbog tržišnih uvjeta i konkurencije i to vam je dragi kolege to. [bye]

New Report

Close