Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
pad HT-a je stao, sad bi lagano mogao krenuti odbijanac na 290-300 kn! [thumbsup]
hvala na odgovoru , ja sam dobio informaciju kao da je zadnji dan za kupnju utorak , i onda sam u srijedu prodao za 288,50 i sada nema dividende, sada me zanima samo gdje ja mogu dobit informacije , a da su pouzdane.
Pa stjecajem okolnosti dobro si napravio. Sada ju danas i sutra možeš ponovo kupiti, uzeti dividendu i onda u ponedjeljak opet prodati. Zaradio si razliku između 288,50 i cijene po kojoj češ opet kupiti, plus dividenda. Čestitam! [thumbsup]
Baš me zanima koliko će dugo trajati ovaj napad na bid. Ne vjerujem da će trajati cijeli dan. Kad tad ide protuudar. Kupio na 283,50. Čekam niže.
dobro si kupio
hvala na odgovoru , ja sam dobio informaciju kao da je zadnji dan za kupnju utorak , i onda sam u srijedu prodao za 288,50 i sada nema dividende, sada me zanima samo gdje ja mogu dobit informacije , a da su pouzdane.
Kolega dobronamjeran savjet…vise se fokusirajte na vlastito ucenje i malo se potrudite sami za sebe, a manje se oslanjajte na informaciej s foruma jer cete s burze odnjest gaće na štapu i sve novce pogubiti….
Evo vam 2 linka al veliki LOL na ovaj vas post gore
http://www.t.ht.hr/investitori/ ->dionice morate imati 3 radna dana prije GS da bi dobili dividendu
A za ono najveće ljenčine evo i kalendara dividendi
ja sam prodao jer očekujem loš 1Q suta ujutro
evo isplatilo se, dionice kupljene ponovo po 278,50. kad odbijem brokerske naknade, zarada skoro 6,80 po dionici. Nije loše.
Baš me zanima koliko će dugo trajati ovaj napad na bid. Ne vjerujem da će trajati cijeli dan. Kad tad ide protuudar. Kupio na 283,50. Čekam niže.
dobro si kupio
[/quote]
A niže [proud]
ne bi me čudilo da HT danas potegne do 290 kn, a sutra i do 300 kn
a ovi što su nasjeli na drukerčine koje su im pobrale dionice po 280 kn (a još će im uzeti i dividendu), sami su si krivi….
Ne znam ali ne bi me čudilo da ode bar na 288 kn. 288-22,78=265kn tj. cijena IPO-a.