Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
ajme koliko katastroficara. je li netko mozda ocekivao rast u ovoj situaciji? velika nezaposlenost, kriza i sl. pogledajte brojeve u totalu, kolika je dobit, prihod… kako vam izgledaju brojevi? jesu li usporedivi s nećim na našoj burzi?
na kraju, iako je EBITDa marža nešto pala, znate li neki telekom koji ima veću maržu? tako da sve skupa meni i dalje izgleda vrlo sigurno i solidno.
isto tako, potez sa akvizicijom Combisa se također pokazao kao dobar i promišljen, to se sad jako lijepo vidi.
za srednjorocne i dugorocne investitore nema straha, ova dionica će i dalje osiguravati siguran godišnji prihod svojim dioničarima.
za ove koji igraju na zarade od par desetaka posto preko noći ona dionica ionako nikada nije bila.
izjave tipa "VIP im je zadao jak udarac sa "sve za mene" tarifama" su stvarno smiješne. kao prvo, ako malo analizirate ponudu vidjet ćete da uopće nije povoljnije od HT-ovih tarifa, a drugo, onaj tko spusti cijene ispod određene granice, najprije će zadati udarac sam sebi.
tako je i sada prodaj svoje donice po 200 kn i kupi neke druge – imaš jako puno firmi koje svae godine daju dividendni prinos od 10-ak % svoje vrijednosti
Mislim da za mešetare ovdje nema kruha stoga baj baj
A ja bio optimista, pa mislio da do petka neće ispod 285 kuna, bez obzira na očekivano lošije izvješće.
A izvješće je bilo još i lošije. Vrijeme je da nojevi izvuku glavu iz pjeska, sagledaju situaciju i počnu tražiti utočište za svoju lovu u nekim drugim, perspektivnijim dionicama. Ionako je već vrijeme da se lova ih HT prelije u ostatak dionica na burzi, jer ovo je ionako već bilo smješno da je HT promet, kao i sve druge dionice zajedno. Tome je valjda došao kraj. Zato ulagači, zasučite rukave, razmislite malo i samo naprijed. Dosta je bilo pasivnog sjedenja u HT-u. Treba krenuti u nove akvizicije. Ionako nije burza samo HT. Nekima će trebat malo dulje, ali shvatit će. [thumbsup]
Baš me zanima koliko će dugo trajati ovaj napad na bid. Ne vjerujem da će trajati cijeli dan. Kad tad ide protuudar. Kupio na 283,50. Čekam niže.
Ako nastave tako silovati bid mislim da će danas promet na ht-u premašiti ukupni promet [lol]
Baš me zanima koliko će dugo trajati ovaj napad na bid. Ne vjerujem da će trajati cijeli dan. Kad tad ide protuudar. Kupio na 283,50. Čekam niže.
Baš me zanima do kad će trajati ova obrana cijene mojim novcem iz poreza? [sad]
pa niste normalni , koji je ovo d**** stavio na prodaju po 280
Netko pametan kome je pometeno u prvoj sekundi po 284,99.
Ako danas ovako pada, sutra može samo nastaviti ..