Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Ajmo kakva su predviđanja za sutra, prihodi, dobit?
Evo da ja ne budem uvijek katastrofičan očekujem rezultate na razini prošle godine, možda mali pad od par posto.
-prihodi bi u 2011g trebali pasti negdje cca 300-350 mil kn zbog smanjenja cijena interkonekcije i iznajmljivanja llu
– u prvom kvartalu bi trebalo biti cca 100 mil prihoda od Combisa koji je konsolidiran tek prošle godine u Q2 što će kompezirati pad zbog regulatornih odluka.
-tek krajem godine prihodi i dobit bi mogli značajnije ljosnuti ko ne bude novih akvizicija
Biti će zanimljivo vidjeti broj internet korisnika s obzirom da je u Q1 ove godine krenuo bitstream.
TELE2 je u prvom kvartalu krenuo u buissnis segment, vjerovatno za početak samo na male posl. korisnike te u Q1 su imali rast prihoda od 7%.
Vjerujem da će preko ljeta biti prilike kupovati HT po 24x kn…
[bye] [bye] [pray]
pasi laju, karavane prolaze.
nema me 3mj, na ingri i htju ista prica.
jedno pada drugo stabilno stoji.
nismo svi kupovali ingru 2007-e pa da nužno moramo preći u jeftinije i manje kvalitetne mreže.
ja i dalje kupujem ht, razgovaram preko skajpa i surfam bezbrižno ljeti na čamcu.
Sutra Ht, malo gore ili dolje nije niti bitno jer iz ove kože se nemože, ht je takav – ko je unutra igra igru, šuti i ne gubi a ko je vani slini i čeka napad a poslije laje.
Ht više neće biti što je bio – – ispuhao se, i to je staaara stvar ali velika vecina firmi u hr nikada neće doseći uspjeh razine htja.
ovo nie nagovor na razmišljanje o prodaji htja ijako autor posjeduje i dijonice ingre.
[thumbsup]
ako je sad cijena 289 onda i je logicno da ljeti bude 240, takva je razlika uvijek(odokativno ) i bila, problem je da ode na 140 pa na 100 pa….. e to se nece dogoditi i zato rasprava o htju osim u kontekstu dividende nije potrebna.
Dobit pala 10 %
lp
poslovni prihodi ostali su isti, porasli su rashodi i smanjili dobit? [yawn]
dajte ne kukajte, novac u blagajni je još uvjek lijepih 39kn po dionici, ako ne kupe kosovski telekom, isplatit će se dio toga u sljedećoj dividendi
Dobit pala 10 %
lp
pala je 8,5% , stvarno najgora firma na zse.