Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
Ne vjerujem da će petak zaključiti sa cijenom nižom od 285 kuna jer se već pri ovim razinama kupnja ažurno nadopunjava. Ipak je dividenda neki faktor. Ali u ponedjeljak … igra se igra – najbrži prst. [bye]
neuobičajeno je – najprije rušenje cijene sa 310, a zatim dugo vremena ovo držanje cijene HT-a na oko 287 kn…. možda je namjera fondova održati cijenu HT-a na ovoj razini i nakon ex-dividend day-a, tj. bez jačeg pada nakon isteka roka?
neuobičajeno je – najprije rušenje cijene sa 310, a zatim dugo vremena ovo držanje cijene HT-a na oko 287 kn…. možda je namjera fondova održati cijenu HT-a na ovoj razini i nakon ex-dividend day-a, tj. bez jačeg pada nakon isteka roka?
i meni izgleda da je totalno druga taktika , vidim da se uedno kupi sve što se stavi na prodaju .ja sam odlučio svoje neprodavat.
Hm,po ovoj trenutnoj situaciji izglada da će fondovi slijedeći tjedan probati branit 265, al mislim da im to neće uspjeti..
Uglavnom ja jučer prodao 30%,a ovih dana rješavam ostatak,mada mi je danas ovo malo niska cijena,al možda do petka netko pokupi sve do 290…
Vidimo se opet na ljeto u 8 mjesecu..baš me zanima po kolko ću opet kupovati…prošlo ljeto. prosjek ulaza 259,46. i naravno zaheb što nisam prodao po 310-315…
Meni se ovo sve čini kao taktika zvana "kipanje", "iskrcavanje", "spašavanje"
Netko se danas riješio 50 000 dionica, što mislite zašto ne želi čekati dividendu?
mislim da se prodaje pred izvješće za 1Q
ja sam neodlučan pa sam prodao pola po 287 prije cca deset minuta
Netko se danas riješio 50 000 dionica, što mislite zašto ne želi čekati dividendu?
i sva sreća nitko nije kupio te dionice , sve ode u pepeo . e moj antiša .
[/quote]
Pa kupovao je netko i Ingru na 60 000 kn, Đakovštinu na 250 kn nisu ni te dionice otišle u pepeo!
[/quote]
Pa kupovao je netko i Ingru na 60 000 kn, Đakovštinu na 250 kn nisu ni te dionice otišle u pepeo!
[/quote]
do sada sam misli da znaš šta govoriš ali nakon ove uspredbe si me razuvjerio.