Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
to je bila zajebancija naucite prvo koji smajl sta znaci pa se vratite na forum, imam vise dionica ht nego vi cigala na kuci
Zahvaljujem na ljubaznom i edukativnom odgovoru. Puno sreće na ZSE.
lp
Ovdje upišite svoj komentar… [embarass] [sad]
Do dividenoga dana cijena HT klizi sve do 282,76. Nakon toga pada na 260 +-1kn. Sve je jasno kao suza
Tarot ili gatanje iz šalice kave…
hm JA CEKAM DO 4. 05,–U 15,30 PAAA STA BUDE—–
Ako ti je cilj prodati "skuplje" bez dividende, onda ćeš 04.05. malkice zakasniti (jedno 3 radna dana [smiley] ), a ako je to samo jedan običan datum koji si zacrtao, onda super.
Izgleda da je Ininih izvjesnih 90 kuna dividende zanimljivije nego HT-ovih 22 plus koja lipa.
Fondovi su se definitivno povukli iz HT-a. Bedara. [shocked]
Do dividenoga dana cijena HT klizi sve do 282,76. Nakon toga pada na 260 +-1kn. Sve je jasno kao suza
[/quote]
Da mi je znati kojim ste to preciznim alatom izračunali čak u dvije decimale?
[/quote]
pa neće kllizit do dividenda daya prema dole, nego će klizit prema gore do cca 289, a onda na 26x, u srijedu, čini mi se. [huh]
U utorak, 02.05. će vrlo izgledno na 26x.
Petak je zadnji dan za dividendu.
Današnja prosječna je za 20 lipa viša od jučerašnje prosječne. Napredujemo. Slabo nam je to veselje za praznike. [shocked]
U utorak, 02.05. će vrlo izgledno na 26x.
Petak je zadnji dan za dividendu.
tko zna, to svi očekuju pa možda bude i suprotno tj. bez pada….ne zaboravi da je kod objave dividende cijena pala s 310 na 290 kn…a sad je na 287 kn…kad razmislim, uopće se ne isplati prodavati po ovoj pišljivoj cijeni nego uzeti ovu dividendu, pa sačekati novu dividendu iduće godine