Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,90 | 61.569 | 1,543 | 39,80 | 40,10 | 0,25% |
A u PM, ovaku letargiju nisam duuugoooo vidio na našem tržištu, čak više ništa ni ne pada…jadno…pardon, jadni mi…
A u PM, ovaku letargiju nisam duuugoooo vidio na našem tržištu, čak više ništa ni ne pada…jadno…pardon, jadni mi…
Pažnja..na bidu iznad 286 grupiranje jakih kupovnih snaga …moguć proboj uz teške napore 287.. [smiley]
HT i Vipnet stvaraju najveću dodanu vrijednost
Dodana vrijednost koju ostvaruju telekom tvrtke višestruko premašuje ono što imaju informatičke tvrtke. Tako telekomi imaju dodanu vrijednost od gotovo 800 tisuća kuna po zaposlenom, dok najbolje IT firme u uslužnom sektoru imaju svega 251 tisuću, pokazuje nova IDC-ova studija.
—-
Gledajući te pokazatelje, jasno je vidljivo da telekom operateri ostvaruju nekoliko puta veću dodanu vrijednost od svih ostalih sudionika na ovom tržištu, iako niti brojke ostalih segmenata nisu zanemarive.
10.000 dionica po 286,70 u 12:37:32
zar ne bi ovakve transakcije trabale ići u blok transakcijama, van redovnog prometa, ovo je očito dogovoreno, nije se slučajno namjestilo da se baš u isti sekund nađu i prodavač i kupac za ovu količinu… shvaćam da zse voli bilježiti veći promet, ali šta hanfa radi? ili su dozvoljeni takvi dogovori?
zna li netko točno kad je zadnji dan za kupiti HT i dobiti dividendu?
hvala [smiley]
hvala [smiley]
Imaš još 29 sati (radnih sati burze)
hvala [smiley]
Mislim 28.04. 2011 tj. dividendu dobivaju svi dioničari koji su upisani u knjigu dioničara na dan odžavanja glavne skupštine 04.05.
Samo pošto će cijena 29.04 pasti za iznos dividende zapravo ništa nisi dobio, jedino ako je držiš godinu dana do svibnja 2012g tek onda ćeš zaraditi dividendu!
@ momo2
Najsigurnije ti je to napraviti 29. travnja, ali 2. svibnja je najzadnji rok, tri dana prije Skupštine koja je 4. svibnja. Dana 28. travnja je objava rezultata za prvi kvartal, pa je moguće da tog dana zbog lošijih rezultata od očekivanih osjetno i padne. A padat će jer će izlaziti i oni koji su odlučili ne čekati dividendu. Uglavnom ako misliš ući, najbolje u petak 29-tog. [shocked]
@Antiša
Crni Antiša, što nisi prihvatio onu okladu? Pa posudio bih ti ja lovu……dijelili bi 80:20….
@Xceed
t+3 =?
Ovdje upišite svoj komentar… [embarass] [sad]
mislim da ht propada, ima koju milijardu na racunu to ce uzet vjerovnici kojima je duzan ostatak drzava, i imovinu ce raspodjeliti radnici jel nece dobit placu [lol]
G. airfire, ako ste jučer proučili trgovanje na ZSE vjerovatno ste primjetili da je s HT napravljeno 214 transakcija, 19217 dionica HT je promjenilo vlasnika, promet je bio cca 5.5 mil. kn a što je bilo gotovo 45% ukupnog prometa na ZSE toga dana. Moje pitanje je :
Zar su svi jučerašnji kupci tolike budale koji su, po Vašem mišljenju, bacili toliki novac kupujući, po Vašem mišljenju, gotovo bezvrijedne dionice kako bi spasili Vas nekolicinu "mudrih i pametnih" ulagaća koji uopće ne posjedujete predmetne dionice ili ste na vrijeme iskočili iz istih? U svakom slučaju imate pravo na svoje mišljenje, ali prije promisilite na veliki broj kupaca HT jesu li isti budale ili možda mudraci koji jeftino nadokupuju HT? No dobro, više ne želim polemizirati s nakolicinom "mzritelja" HT, vrijeme će pokazati tko je u pravu.
[/quote]
to je bila zajebancija naucite prvo koji smajl sta znaci pa se vratite na forum, imam vise dionica ht nego vi cigala na kuci