Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Formira se napad na 286,5, a idući tjedan moguć je i proboj 287.
Da, a onda proboj na 287,01 kn. Po lipu svaki dan i eto nas na 287,08 lipa. Žestoko, nema što?
Ispričavam se svima odbijenima koji mi šalju zahtjeve za prijateljstvo jer sam za to da se rasprave vode na forumu, a ne preko privatnih poruka.
Dok se čeka rast HT-a, dotle Atlantska, Belje i IGH uredno rastu i to sa čak nekim opipljivim prometom.
Jel i tamo tlolika dividenda? Ha-ha! [shocked]
Sad je već očito da netko na desnoj strani stalno nadopunjava ponudu na 286 kuna. Dok se taj ne istrese nema pomaka na gore. A ne zna se koliko taj dionica ima na lageru. Vjerojatno jako puno.
Današnja prosječna niža od jučerašnje prosječne. Čak i ako zanemarimo zadnju cijenu. Na čemu li optimisti temelje svoj optimizam? Valjda na naivnosti.
Današnja prosječna niža od jučerašnje prosječne. Čak i ako zanemarimo zadnju cijenu. Na čemu li optimisti temelje svoj optimizam? Valjda na naivnosti.
Kolega, permanentno čitam Vaše postove i nisam izdržao a da ne primjetim s koliko gorčine pišete protiv HT. Nije mi jasno što imate protiv te tvrtke i dionice. Možda su Vaše tvrdnje u redu, možda ste potpuno u pravu ali zašto , zašto toliko drukanja. Valjda i mi koji imamo dionice HT možemo donositi najbolje zaključke za nas. Razumio bih jedan post, dva ili čak tri s kojima biste dobronamjerno savjetovali osale učesnike ovog foruma. Ali ovo je već previše i kontraproduktivno. Ako izgubimo, izgubit ćemo svoje, a ne Vaše i stoga bih Vas lijepo zamolio da prestanete s Vašim nedobronamjernim postovima.
XceeD
A sada procitaj moju poruku ispocetka pogotovo prvi i zadnji red
HINT
-IRONIJA-
ne kuze svi taj vid humora:)
mislim da ht propada, ima koju milijardu na racunu to ce uzet vjerovnici kojima je duzan ostatak drzava, i imovinu ce raspodjeliti radnici jel nece dobit placu [lol]
Kolega, permanentno čitam Vaše postove i nisam izdržao a da ne primjetim s koliko gorčine pišete protiv HT. Nije mi jasno što imate protiv te tvrtke i dionice. Možda su Vaše tvrdnje u redu, možda ste potpuno u pravu ali zašto , zašto toliko drukanja. Valjda i mi koji imamo dionice HT možemo donositi najbolje zaključke za nas. Razumio bih jedan post, dva ili čak tri s kojima biste dobronamjerno savjetovali osale učesnike ovog foruma. Ali ovo je već previše i kontraproduktivno. Ako izgubimo, izgubit ćemo svoje, a ne Vaše i stoga bih Vas lijepo zamolio da prestanete s Vašim nedobronamjernim postovima.
[/quote]
To ti je još jedan altruista koji nema osobnog interesa ali će dat zadnju kap krvi da tebi pomogne …
[lol]
Možda je to i sam Antiša ali pod drugim nickom?
[wink]