Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
a zašto bi AZ štopao, AZ je izlazio kad je cijena otišla debelo preko 300 kuna…
nitko ne može garantirati da AZ opet bude izlazio jer onda je izlazio zbog ine…
isto tako može ponovo povratiti prodane dionice..
bilo kako bilo za 20 dana ht će debelo preći 300 kuna a ovih 2-3 drukera koji se trude objasnit da je ht loša firma neće se ni pojavljivat na ovom topiću.
p.s. upitniće daj nam postaj kolika je dobit ht-a za 2010 godinu??
kad bi tako rangirali tvrtke većina drugih bi imali cijenu dionice sa dvoznamenkastim brojem.a ne kao sada preko 200 kuna.zato budite bar malo realni…
[/quote]
Za razliku od raikonena i još par njih kojima dionica jedan dan vrijedi 200 kuna a odmah sutri dan kada kupe 350 kuna ja sam realan i kažem da dionica trenutno vrijedi od 280-290 kuna i ni lipe više.
Nije AZ jedini koji prodaje, prodaju vam i dva skrbnička računa jedan PBZ i jedan ZABE a AZ je tu kao osigurač ako dionica pokuša preskočiti 300 kuna.
[/quote]
Hoćete se kladitu u 100.000,00 kn da će dionica do 29. 04. 2011. godine preskoćiti 300,00 kn po dionici HT-R-A?!?
[/quote]o čemu vi kolega????postaj te gdje sam ja spomenuo bilo kakvih 250 kuna????bez lažnih izjava molim…
Odakle vam sada 300 kad je prije 20 dana vaša preporuka bila ne kupovati prije 250 šta se to tako drastično promjenilo u poslovanju, ja sam i tada govorio da neće puno ispod ako uopće ode ispod 280 kuna.
[/quote]
antiša ili namjerno zaboravlja na jednu činjenicu, ili ne zna, pa da ga prosvijetlimo… ili ne razumije… znate li koliko novca mjesečno uđe u te fondove koje navodite? tako da ti antišini postotci i limiti baš i ne drže vodu. bar ne na taj način na koji je tu prezentirao.
nego, primjećujem da više manje antiša odgovara na sve postove, a na jedan je zaboravio odgovoriti, pa da ga podsjetim!
Sve Antiša zna, [wink]
Imovina Raiff OMF-a se u veljači povećala 0,79 % ili 89 mil kn te je uvjerljivo u veljači najgori OMF.
U zadnjih 12mj Raiff OMF je rastao 6,14% te je također uvjerljivo najlošiji.
To znači da ako Raiff OMF raste godišnje cca 6% tako može i povećavati udjel u HT-u s tim da ostaje ograničenje od 320 kn. To limit se diže za cca 6% jedino ako ne kupuju dionice HT-a.
P.S.
Ne znam što sam trebao odgovoriti Filipu…
Ne beri ti brigu za HT i fondovske udjele. Ići će to gore s tobom il’ bez tebe pa kako ti drago. Četvrtina mjesečnog prometa na ZSE otpada na HT pa ti reci [cool]
P.S.
Ne znam što sam trebao odgovoriti Filipu…
samo treba pročitati što je čovjel napisao.
na nebulozu
" Možda vi niste s ovoga planeta ali na zemlji se sve dionice iskorigiraju za iznos dividende.
filip vas je pitao, tj. zamolio da provjerite pa nam javite:
kolega antiša molim vas, još jednom pročitajte što ste gore napisali, pa provjerite malo podatke o dividendnim dionicama.
iako spominjete planetu zemlju, ne morate ići dalje od hrvatske. samo tu provjerite.
dakle, lijepo provjerite – treba vam pristup internetu (to očito imate) i 5 minuta vremena (čini mi se po broju postova da i to imate).
pa nam nakon provjere javite je li istina ovo što ste napisali.
hvala unaprijed…
ali sve ok, svi odgovor ionako znamo. nemojte se mučiti.
pozdrav
[/quote]
A koja se to dionica nije iskorigirala na dividend day?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Po meni će ove godine korekcija biti minimalna ako je uopće bude.
a zašto bi AZ štopao, AZ je izlazio kad je cijena otišla debelo preko 300 kuna…
nitko ne može garantirati da AZ opet bude izlazio jer onda je izlazio zbog ine…
isto tako može ponovo povratiti prodane dionice..
bilo kako bilo za 20 dana ht će debelo preći 300 kuna a ovih 2-3 drukera koji se trude objasnit da je ht loša firma neće se ni pojavljivat na ovom topiću.
p.s. upitniće daj nam postaj kolika je dobit ht-a za 2010 godinu??
kad bi tako rangirali tvrtke većina drugih bi imali cijenu dionice sa dvoznamenkastim brojem.a ne kao sada preko 200 kuna.zato budite bar malo realni…
[/quote]
Za razliku od raikonena i još par njih kojima dionica jedan dan vrijedi 200 kuna a odmah sutri dan kada kupe 350 kuna ja sam realan i kažem da dionica trenutno vrijedi od 280-290 kuna i ni lipe više.
Nije AZ jedini koji prodaje, prodaju vam i dva skrbnička računa jedan PBZ i jedan ZABE a AZ je tu kao osigurač ako dionica pokuša preskočiti 300 kuna.
[/quote]
Hoćete se kladitu u 100.000,00 kn da će dionica do 29. 04. 2011. godine preskoćiti 300,00 kn po dionici HT-R-A?!?
[/quote]
300? Više ne 330?
28.04.2011 (dan prije nego što si naveo) izaći će FI za 1Q. Hoćemo se kladiti na taj dan, koliko će biti?