Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
Jedina sigurna dionica sa sigurnim prinosom a sve ostalo je rizik dio novca treba držati
u sigurnima a sa ostalim novcem trejdati.
Uh što ga dižu danas, a ja prodao jučer, hajde, imam još, samo neka ide gore [thumbsup]
"…Uz ovakav švedski stol na ZSE grijeh je ulagati u uvakve firme!
Kolega, kad Vam je Bog dao pristup tom "švedskom stolu" zašto imate neodoljivu potrebu hračkati u zdjelice "pučke kuhinje"? Ima li to kakve veze s grijehom…
[/quote]
Jako duhovit odgovor, svaka čast. HT pokazuje kakva je dionica, bez HT nema naše burze.
Sve mi se čini da ću i sa HT trejdati dio sam prodao-vidjet ćemo.
najviše zbog povećanja očekivanja koja imaju veze sa povećanjem čiste dobiti i perspektivom Kosova kao tržišta gdje velki postotak ljudi nije dosegnuo 14 godina. Što bi rekli da je Telekom Austrije glup što želi kupiti Telekom Srbije ? Tržište Telekoma Srbije SR + RS se godišnje smanji za cca 40 000 ljudi (prirodnim prirastom dodajte još migracije i dobijete 50 000) a tržište Kosova se poveća za 30 000 – odbijte migracije i dobijete 20 000. U nekoj ne tako dalekoj budućnosti (50ak godina) tržište Kosova bi po broju stanovnika trebalo postati jednako tržištu Hrvatske.
Do 300 kuna nema ozbiljnog naloga i tu je negdje linija otpora.Po meni će se vrtiti oko
300 idućih dana i do dividende.
Danas ni gori ni doli.Ovdje oko 290-295 će se vrtititi ovih dana.
Do 300 kuna nema ozbiljnog naloga i tu je negdje linija otpora.Po meni će se vrtiti oko
Poprilično sam uvjeren kolega da ćemo vidjeti 308-310 kn prije 29.04., a moguće je čak i 315-320 mada tome dajem manju vjerojatnost.
u mom selu svi prešli na b net
Poprilično sam uvjeren kolega da ćemo vidjeti 308-310 kn prije 29.04., a moguće je čak i 315-320 mada tome dajem manju vjerojatnost.
[/quote]
330-340,00 kn do dividende!
[/quote]
330-340,00 kn do dividende!
[/quote]
Dragi kolega ako tako bude vodim vas na večeru di got hoćete samo se javite.Može nešto
iz mog zavičaja npr kapetanova kuća uglavnom od Dubrovnika do Splita.