Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,90 | 61.569 | 1,543 | 39,80 | 40,10 | 0,25% |
Samo da dodam. Kada se ispuni i pošalje taj zahtjev sa potrebnim prilozima, dobro je nakon tjedan dana zvat SKDD i privjeriti da li je to sve stiglo, jer je bilo slučajeva da do njih to nije došlo. Zato bi možda bilo dobro poslat zahtjev preporučeno.
Preporučeno s povratnicom, to je dokaz da su primili!!
Znači, pogledavši zadnjih nekoliko postova da se mnogi pripremaju za dividendu. Koliko bi cijena mogla biti na zadnji dan? Moja procijena 330,00 kn! ( to je 15% porasti cijene od današnje cijene) Molim komentar!
Molim Vas da mi neko objasni na koji naćin mogu sestri pokloniti svoj paket HT-a, ja sam promijenila prezime pa sad neznam što moram poslati na SKDD i da li se ta transakcija plaća? Unaprijed hvala.
http://www.poslovni.hr/forum/kupnja-izvan-burze-nasljedivanje-darovanje-dionica-1231.aspx
Znači, pogledavši zadnjih nekoliko postova da se mnogi pripremaju za dividendu. Koliko bi cijena mogla biti na zadnji dan? Moja procijena 330,00 kn! ( to je 15% porasti cijene od današnje cijene) Molim komentar!
hm,ja bi rekao oko 305 – 310
[/quote]
Slažem se. Tu je "šora" za svaku kunu up. Koliko ih je danas netko naslagao na 285?
I zašto misliš da će zadnji dan biti najveća cijena?
[/quote]
Slažem se. Tu je "šora" za svaku kunu up. Koliko ih je danas netko naslagao na 285?
I zašto misliš da će zadnji dan biti najveća cijena?
[/quote]
mozda ne zadnji dan, nekoliko dana prije
255 koliko ste i vi priželjkivali do prije koji dan. [lol]
@cbw
25. se ne radi. 26. i 27…….moje mišljenje
Moram li otvarati žiro i sve to slati u SKDD ako su mi HT dionice registrirane na PBZ investoru?
Moraš.
Ok, sad sam ja malo zbunjen… da li je moguće dobiti dividendu HT-a bez ove puste procedure?
Pitam jer sam prošle godine dobio bez ikakvih problema od ATGR-R-A i to na tekući ( preko ZABE )… da li je se u međuvremenu štogod promijenilo, pa je sada potrebno otvaranje novih Žiro računa i slanja SKDD-u ovih pustih podataka??
Moraš imati žirac. Ja sam prije par dana otišao u SKDD u Heinzelovoj 62A, velika staklena zgrada s puno tvrtki, SKDD je na 3. katu, nema gužve gore, ispuniš tamo formular (Ime i prezime, adresa, grad, OIB, potpis), i daš kopiju ugovora o žircu ili kopiju kartice žirca. To je to, za 5 minuta si gotov.
[/quote]
kopija kartice žirca ne prolazi
ili kopija ugovora ili potvrda od banke o žiriću..
Srećom da u Hrvatskoj, usred cjelokupnog sivila i rezignacije, još uvijek postoje kompanije koje razmišljaju o novim tehnologijama, napretku, budućnosti…