Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 80.093 | 2,081 | 38,50 | 38,80 | 0,26% |
jel kupuje ko zbog dividende?
ja ne,imam ga dovoljno al bi dokupio ako padne par posto [sealed]
jel kupuje ko zbog dividende?
Ja sam već kupio na 285
Zanimljive zadnje dvije transakcije od preko 500.000 kn 2 sec prije zatvaranja… Fondovi trguju međusobno?
Nema razloga za brigu kod dionice HT-R-A. Samo da se malo smiri situacija na tržištima, bit ćemo na 300+ kn uskoro… Ja sam optimista.
Gledajte da obrazložim predhodnoi post. Kada je cijena HT-a u srpnju 2010. godine bila 250-260 kn, recimo fer cijena i relativno opravdana, a do danas je prošlo skoro 9 mjeseci. FI za 2010. vrlo dobar, poslovanje stabilno i rekao bi u skladu očekivanja i trenutnog okruženja, predložena je dividenda od 22,77 kn/dionici a od tada je HT kao kompanija zaradila više od 1.000.000.000,00 kn ( ostvarila je dobit jer prihod je puuno veći) a cijena na današnji dan je oko 284,00 kn!!!! Razmislite.
Gledajte da obrazložim predhodnoi post. Kada je cijena HT-a u srpnju 2010. godine bila 250-260 kn, recimo fer cijena i relativno opravdana, a do danas je prošlo skoro 9 mjeseci. FI za 2010. vrlo dobar, poslovanje stabilno i rekao bi u skladu očekivanja i trenutnog okruženja, predložena je dividenda od 22,77 kn/dionici a od tada je HT kao kompanija zaradila više od 1.000.000.000,00 kn ( ostvarila je dobit jer prihod je puuno veći) a cijena na današnji dan je oko 284,00 kn!!!! Razmislite.
Brzo mjenjate mišljenje kolega.
Vaš post od prije koji dan.
Kakva Namura! HT je za nju kap u moru naspram svjetskih tržišta! HT ide možda i do 277 kn u par idućih dana!
Kakva Namura! HT je za nju kap u moru naspram svjetskih tržišta! HT ide možda i do 277 kn u par idućih dana!
[/quote]
Kolega ben10, možete li mi argumentirati Vašu tvrdnju da HT ide na 277, ako ne uzmete u obzir katastrofu u Japanu, koja je uzrok pada svih dionica. I jeste li to mislili prije d.daya ili nakon njega.
Hvala.
[/quote]
Pogriješio sam 3 kn u predviđanju. Ondak sam ušao u HT. Ostajem pri tome da Nomura neće sada ulaziti u vlasništvo HT. Svim dioničarima HT-a želim visoki prinos i svu sreću u investiranju. Očekujem cijenu do 320,00 kn do kraja travnja!
uhhhhhhh ljudi kad ono treba jos drzat dionice da se dobi dividenda ,,prijateljj mi ima one kupljene u ipo-u
http://www.vecernji.hr/biznis/eu-se-obracunava-posebnim-porezima-mobilne-usluge-clanak-265388
Možda i EU malo pomogne….