Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
U razgovoru sa jednom šeficom u HT-u saznao sam zanimljive informacije. HT djelatnike na štandovima obučava da varaju i lažu ljude ne bi li potpisali pretplatu. A djelatnici u trgovinama dobivaju negativne bodove ukoliko im se takva osoba dođe žaliti da je prevarena, a oni ju ne uspiju zadržati.
Nije samo HT takav, slično je i u tele2 i vipu
Eto i treći im se pridružio ? Trebam li se i ja ponavljati i reći da ljudi trebaju gledati što potpisuju, i točka… (to vrijedi i za me.)
ovako su pokušali moje starce prevarit na max tvu, stizali računi puno veći nego su na štandu rekli da će biti,
kad sam im mailom poslao linkove na par stranica na netu na kojima im zbog toga pravim negativnu reklamu, počeli su stizati manji računi
ne znam zašto ht ne gleda malo dalje od svog nosa kad je u pitanju varanje klijenata, da zaradit će više ove godine na tome, ali gotovo sigurno će nakon toga zauvjek izgubiti tog klijenta + taj će im praviti negativnu reklamu
sva sreća pa je i konkurencija ista takva…
[/quote]
Gdje će cijena naredni tjedan?
Oni koji to predviđaju sa 100%-om preciznošću sigurno ne piskaraju po forumima.[smiley]
Predviđam prvo lagani pad ispod SMA100 krivulje (crvena krivulja) u usku zonu između fibofan i linije rastućeg trenda (žuta i crna ravna linija) a zatim polagani rast do kraja tjedna prema cca 293 gdje je trenutno EMA 50 krivulja jer se ukazuju skrivene bikovske divergencije.
[thumbsup]
Oni koji to predviđaju sa 100%-om preciznošću sigurno ne piskaraju po forumima.[smiley]
Predviđam prvo lagani pad ispod SMA100 krivulje (crvena krivulja) u usku zonu između fibofan i linije rastućeg trenda (žuta i crna ravna linija) a zatim polagani rast do kraja tjedna prema cca 293 gdje je trenutno EMA 50 krivulja jer se ukazuju skrivene bikovske divergencije.
[thumbsup]
Eto, konačno nešto pametno, konkretno i smisleno ovdje… Bravo Che, samo nastavi sa ovakvim konkretnim postovima.
iliti ga kad se probudi fond manager, pa se malo poćeška po ljevom ja… i onda se upita hmm što sa se ono dogovorio Galićem za ovaj tjedan u p.m. jel prodavat ili kupovat…
Bumo videli mi ovčice…..
[thumbsup]
Zasad, pogodio si lagani pad, vidjet ćemo za ostalo [pray]
Nije loše, digli smo se malo, vjerojatno početak dugotrajnijeg rasta do ex dividend day-a [lol]
Dobit DT-a 1,7 mlrd eura.
Dobit HT-a 1,8 mlrd kuna.
Pohvala HT-u. Operater (DT) je godišnjem izvješću pohvalio HT kao jednu od dvije kompanije zbog kojih je u Europi imao snažan rast IPTV korisnika. Navodi se da mu je zbog HT-a i Magyar Telekoma broj IPTV korisnika u 2010. skočio 54 posto…
Kao i svaki građanin RH moram biti žalostan kad vidim kako švabo iznosi dobit iz RH.
Ali budimo realni. Da HT nije privatiziran, danas bismo umjesto o 1,8 mlrd kn dobiti i lijepoj dividendici čitali o aferama, pljački, zapošljavanju kradezeovskog kadra koji ne dolazi na posao a ubire plaću itd. itd.
Slično kao u HŽ-u, HAC-u, HEP-u, HPB-u i svemu što počinje na veliko H.
A s naslovnica bi se keserio neki drugi zalizani Protega, nakon 2 mjeseca pritvora i stotina milijuna kuna u džepu koje neće nikad vratiti (taj mi je Smradanerov kadar posebno ljigav jer ga donekle poznam, ljiga ljigasta ljigetina).
Pohvala HT-u. Operater (DT) je godišnjem izvješću pohvalio HT kao jednu od dvije kompanije zbog kojih je u Europi imao snažan rast IPTV korisnika. Navodi se da mu je zbog HT-a i Magyar Telekoma broj IPTV korisnika u 2010. skočio 54 posto…
Kao i svaki građanin RH moram biti žalostan kad vidim kako švabo iznosi dobit iz RH.
Ali budimo realni. Da HT nije privatiziran, danas bismo umjesto o 1,8 mlrd kn dobiti i lijepoj dividendici čitali o aferama, pljački, zapošljavanju kradezeovskog kadra koji ne dolazi na posao a ubire plaću itd. itd.
A s naslovnica bi se keserio neki drugi zalizani Protega, nakon 2 mjeseca pritvora i stotina milijuna kuna u džepu koje neće nikad vratiti (taj mi je Smradanerov kadar posebno ljigav jer ga donekle poznam, ljiga ljigasta ljigetina).
Kako znasš da se sada ne krede ?
G. Che,
taj gospodin kojega nazivate pogrdnim imenom je najzaslužniji za HT-ovu visoku dobit, ali i za to što vi sada imate priliku ulagati u ovako dobru firmu. Mudrinić sada prigovara vladi jer je donijela neke odluke koje idu u prilog svim građanima RH, a dok je Sanader bio na vlasti bio je kao bubica!
Ernesto Che Guevara je bio revolucionar, borio se za sirotinju, radnike protiv kapitalista!
Vi ulažete u firmu koja dere građane, radnike i ostvaruje extra profite na leđima osiromašenog naroda i još imate bezobrazluka pljuvati po onima koji su vam to omogućili.
HT je simbol trulog kapitalizma, pa ako ne možete biti dosljedni svojim idealima nemojte nikoga ni prozivati!
nakon iskustva posljednjih 20 godina nikog u hrvatskoj ne treba boliti strano vlasnistvo, zamislite sve ono sto je otislo u ruke stranaca kako po tome rokcu i prevrcu domaci prasci, zderu i drobe i iza sebe ostavljaju razvaline. tocno je da bi ht bio isti hz ili hac, a svaka banka hpb. zao mi je svakog djelica privrede koji je jos u vecinski drzavnom vlasnistvu ili poklonjen stranackim tajkunima.