HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

baš gledam i sve mi se čini da je ovo realna cijena ht-a, firma zaradi 22kn po dionici, ako se kupi po ovoj cijeni je povrat novca za nekih 12 godina, recimo i da nastavi opasniji pad prihoda pa da je povrat 15 godina…ako se štedi u banci po 5% povrat je 20 godina, a kamate su još niže u banci, mislim da je to realnost….

jedino što bi trebalo na ovu cijenu dodati 130kn koliko ht ima u kešu he he…

evo gledam i ja ali malo drugačije…
ako sam kupija na IPO po 265,00 kn i svi prijašnjih godina zarada po dionici je bila oko 30 kn…
znači sad je zarada po dionici 22 kn pa bi cijena tribala u grubo bit oko 200,00 kn
a onih 130 kn po dionici u kešu je ht ima i prijašnjih godina…

e sad manje se zarađuje, smanjuje se broj korisnika, konkurencija jača iz godine u godinu, broj nezaposlenih se povećava, kriza baš i ne prolazi, prosvjedi lagano svuda…
ajmo mi cijenu na 200 kn, pa lagano dokup do 280 kn pa nek onda strancima bude idealno vrijeme za ulazak… [thumbsup]
[/quote]

A inflacija? 265 kuna od prije pet godina je preko 300 kuna danas.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Danas letargija totalna. Valjda će nas dolazak proljeća potaknuti malo gore

kaj je sad zapelo, ne mogu se dogovoriti kolko će dolje

baš gledam i sve mi se čini da je ovo realna cijena ht-a, firma zaradi 22kn po dionici, ako se kupi po ovoj cijeni je povrat novca za nekih 12 godina, recimo i da nastavi opasniji pad prihoda pa da je povrat 15 godina…ako se štedi u banci po 5% povrat je 20 godina, a kamate su još niže u banci, mislim da je to realnost….

jedino što bi trebalo na ovu cijenu dodati 130kn koliko ht ima u kešu he he…

evo gledam i ja ali malo drugačije…
ako sam kupija na IPO po 265,00 kn i svi prijašnjih godina zarada po dionici je bila oko 30 kn…
znači sad je zarada po dionici 22 kn pa bi cijena tribala u grubo bit oko 200,00 kn
a onih 130 kn po dionici u kešu je ht ima i prijašnjih godina…

e sad manje se zarađuje, smanjuje se broj korisnika, konkurencija jača iz godine u godinu, broj nezaposlenih se povećava, kriza baš i ne prolazi, prosvjedi lagano svuda…
ajmo mi cijenu na 200 kn, pa lagano dokup do 280 kn pa nek onda strancima bude idealno vrijeme za ulazak… [thumbsup]
[/quote]
200 kn.? Dobar. Ti bi MF-ovima smanjio imovinu. Neće moći…………
[/quote]

kako smanjio imovinu, pa na ovoj dionici su samo kroz dividendu itekako povećali imovinu…
ako sad prodaju kao AZ, pa posli kupuju po 200 kn ( jer uvik neko prodaje a neko kupuje ), pa cijena opet na današnjih 285 kn, ne razumin…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

zavladala panika, na depozit manje od 1% kamata a majstori u kešu ili linije ht u kvaru pa nema prodavatelja [lol]

možda se Dinkec smiluje na 310 [thumbsup]

DT u gubitku 582 mil € i padne mu vrijednost 1%.
Ht u plusu 1,831 milijardu kuna i padne mu vrijednost 10%.
Mi smo fakat premalo tržište, pa tu čovjek s nekoliko mil. može radit što hoće

Do 298kn, na asku nema ozbiljnijeg naloga [thumbsup]

TOGETHER WE CAN DEFEAT CAPITALISM

A inflacija? 265 kuna od prije pet godina je preko 300 kuna danas.

kako inflacija, pa zar nije cijena dionice prije neki dan bila preko 300 kuna…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Do 298kn, na asku nema ozbiljnijeg naloga [thumbsup]

pa u tome i je kvaka

Svi nešto čekaju! Stavio sam nalog za kupnju ali nitko ne grize :).

nešto se sprema bit će

Kamate na štednju su drastično pale pa gdje će ljudi sa novcima već u dionice,koja je najsigurnija
pa to svatko zna HT.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

25 minuta bez trgovine na HT-u, nitko da mrdne malo cijenu gore dolje. Što se događa? Vidim istina samo prvih 10 naloga, bid je dosta deblji nego prijašnjih dana, ask tanji, ali ne vidim sve pa…

New Report

Close