HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja izašao na 292,00 a mislio sam da je dno onih 299,00.
sad treba bit pametan pa prepoznat gdje će bit dno…
čini mi se da će to još malo dolje prije odbijanca…

Na 276-277 bi moga biti odbijanac ali samo kratkoročni.

Kada će biti dno dionica HT ovisi o fondovima. Moraju vratiti novce kojima su kupovali Inu. Za sada nemaju drugo što prodati osim HT-a. Koliko novaca moraju namaknuti znaju samo oni…

Ako HT poslje ex. dividend dana padne na nekih 210 ja bih da iman 1 000 0000 kn sve uložio u HT jar to ja sasvim dobra cijena za neku veću zaradu do sljedeće dividende 2012.

Ovo je smiješno uopće komentirati ***obrisano***

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Panicar

Da sam ja na tvom mjestu ja bih još pričekao i kupio dionice HT 30 dana prije skupštine. Ovo je samo savjet.

Lijep savjet nema šta tada će HT biti na vrhuncu.

Besplatan savjet isto toliko i vrijedi.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ako ovako nastavi do isplate dividende ide na 150kn

Je da nebi.

obožavam strvine-posebno ovce

Ovdje bi trebalo biti dno!
A ovo "trebalo" znači da vjerovatno tako neće biti [bye]

Prije objave dividende neki su predviđali da bi mogla biti oko 10%. Po svemu sudeći nisu pogriješili, na žalost.

gdje su ivek i medo štedo? škrgut zubi samo što nije [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ovo smrdi na povlačenje love iz indeksnih fondova (cijeli je čobi smrdan osim INE). Vjerojatno mirovinci opet igraju igre.

Dragi kolega inu nema nitko više osim fondova i zato će uvijek biti na ovoj cijene i nju u
budućnosti netreba ni promatrati a kamoli kupovati.To isto će se desiti sa HT samo dok pokupe
ove strašive i onda će oni odlučivati kolika će cijena biti a koliko vidim većina naloga su sitni
a vidjet ćemo i prvih 10 promjene po mome oni kupuju.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kad se stvara ovakav koncenzus da idemo dolje, znaš da je pravo vrijeme za kupnju!

a škrgut zubi? pelene, normabeli? [shocked]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Imam nekih 6000 kn ustedevine, sto mislite jel bi se isplatilo sad kupit ht za 280 kn?
Novci mi trenutno netrebaju.

KUPUJ ODMAH PRIJATELJU, NE ČEKAJ NI SEKUNDE, JA SAM KUPIO PO 288, i nije mi niti sad žao zbog toga…

proklet bio na božić 2010.

New Report

Close