HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,50
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

svašta sam vidio na burzama al ovakvu reakciju po objavi dividende još nisam 😀
izgleda ko da je HT u stečaju. [lol]

sad smo na 8% dividendnog prinosa.

..kolega,burza je odraz stanja u državi nažalost..a opet ljudi su se polakomili ocekujuci dividendu od 30-35kn iako mogu biti prezadovoljni i s 23kn koliko ce dobiti..nije za odbaciti,samo ljudi su cudne biljke,moram priznati… [smiley]

ovo smrdi na povlačenje love iz indeksnih fondova (cijeli je čobi smrdan osim INE). Vjerojatno mirovinci opet igraju igre.

Dugo sam na burzi, ali ovo još nisam vidio. Ovo je ponižavanje.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

evo i viro sa ultra perspektivom i fenomenalnih 5% dividendog prinosa raste [lol]

očigledno je da budućnost ovog mononopolista nije blistava. Cjenovno najskuplji operater po svemu, uz svesrdnu pomoć države i javnih poduzeća koji plačaju najskuplje impulse u Hrvata. I pogledajte malo u budućnost i bit će vam sve jasno

Nažalost, za imatelje dionica, ili na sreću za eventualne kupce, ovo nije kraj pada HT. HT po mojen razmišljanju ide ispod 240 kn.

Padamo 6 od zadnjih 7 dana. Vrijeme za preokret sutra [proud]

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Imam nekih 6000 kn ustedevine, sto mislite jel bi se isplatilo sad kupit ht za 280 kn?
Novci mi trenutno netrebaju.

sve je moguće. ja vidim dno na 227,6

možda je 10% ok, a onda još rušenje na ex dividend day na oko 200. [lol]

*nisam prodao majke mi.

Panicar

Da sam ja na tvom mjestu ja bih još pričekao i kupio dionice HT 30 dana prije skupštine. Ovo je samo savjet.

Ako HT poslje ex. dividend dana padne na nekih 210 ja bih da iman 1 000 0000 kn sve uložio u HT jar to ja sasvim dobra cijena za neku veću zaradu do sljedeće dividende 2012.

Kad se stvara ovakav koncenzus da idemo dolje, znaš da je pravo vrijeme za kupnju!

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

New Report

Close