Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,48 | 74.377 | 1,933 | 38,50 | 38,70 | 0,00% |
Smiješno, transakcije od 4, 10, 20 dionica, sve vuku prema dolje.
svašta sam vidio na burzama al ovakvu reakciju po objavi dividende još nisam 😀
izgleda ko da je HT u stečaju. [lol]
sad smo na 8% dividendnog prinosa.
Ovo je najgore kad ovako pada a ti ju imaš. Ali doći će i bolji dan kad se sve zeleni, i ide gore, i sve će biti zaboravljeno. Samo ne gubiti glavu, osim ako vam lova ne treba hitno, onda mi je žao. Bit će bolje, bit će bolje
Da, ali s kojim prometima idemo dolje? Ovo nije prava slika, ne treba gubiti razum. Bit će bolje. ***obrisano***
Ne to je samo zato što ti nemaš pojma
Ma koja je ovo fucking dionica i špekulantska igra. Nakon objave solidne dobiti i dividende od 7% dionica ‘rokne’ 12%. Uopce ne razumjem koji idiotu na ovom trendu kupuju niti koji prodaju !!!
Ako će krepat neka krepa, ja ne prodajem !!!
Nije svako zlo za zlo [wink]
ma ne brinite se, bitno je da vam ne treba keš, a ako ga imate viška još bolje, neće biti puno ovakvih prilika….http://schooloflife.webs.com/
inače ovakvo nešto je moguće vidjeti samo na hrvatskoj burzi, gdje vladaju pokvareni fondovi i burek ulagači, na dobro orgraniziranim tržištima nije moguće vidjeti takvo nešto,
i koji smjeh, ulagaći su razočarani dividendom xD, pa dajte molim Vas ht koji ima ogromnu dobit pada a neka dionica koja je povečala dobit sa – 120 000 000 kn na -150 000 000 kn onda ona raste, tu nema logike.