HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 16:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ok pada se, al ko ovo prodaje? jel fondovi sami sebi pa izvlače male neodlučne? ili stvarno idemo do dna.

Ovo fondovi prodaju sami sebi…to je naizgledniji scenarij. Vodi se briga da se u SKDD ne vidi na kraju balade nikakva značajna promjena…
[/quote]
Čeka se da spuste cijenu koliko mogu i onda da pokupuju od ovih strašivih,
[/quote]

A dokad će se "plašiti" ? Zar im nije bilo dovoljno ono od 15.02.-17.02. ?

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

jedno je sigurno. HT ce svoje izvješce o poslovanju ocjeniti slabijim u odnosu na prošlu godinu , te blagi porast sadašnjega od prethodnoga kvartala , sa tendencijom blagoga rasta u odnosu na proteklo razdoblje .. moja prognoza je ovakva

DIVIDENDA : 42 kn
vrijednost dionice kretati ce se između 350kn do 450kn (ukoliko dobiju tender PTK)
2012 HT ce vrijediti nekih 500 + kn nije iskljuceno 700 kn , ako bude išlo sve po planu kako se sada odvija.

Citam malo forum i naletim na ovo, pisano je 12.02.2011. u 07:41 , hehe

284 kn predstavlja otpor za ht, doci ce do jedne kratke stagnacije na toj razini ali ce vrlo brzo krenuti prema gore… glavni problem je razina cijene od 296 kn i veliko je pitanje dali ce ta razina biti probijena… ako se eventualno probije otpor na 296 dionica moze lako do 320, ako ne cijena ce se vrtit od 280-290… ovakva ce biti situacija sljedeca 2 mjeseca sa ht-om… trenutno je ht podcijenjen a sve je to posljedica prevelikih ocekivanja i pucanja balona koji se sad prazni, te spekulacije fondova i velikih igraca

jedno je sigurno. HT ce svoje izvješce o poslovanju ocjeniti slabijim u odnosu na prošlu godinu , te blagi porast sadašnjega od prethodnoga kvartala , sa tendencijom blagoga rasta u odnosu na proteklo razdoblje .. moja prognoza je ovakva

vrijednost dionice kretati ce se između 350kn do 450kn (ukoliko dobiju tender PTK)
2012 HT ce vrijediti nekih 500 + kn nije iskljuceno 700 kn , ako bude išlo sve po planu kako se sada odvija.

[/quote]
Kolega ima ona kat tad i čekat ću koliko got treba kad je jedan ERNT 1636 a da nije zadržane dobiti
dividenda bi bila 20 kuna ako je HT sa dionicam cijene 283 kune pa koliko će onda ERNT tresnuti
nakon što navuku ove male a ja vjerujem u budućnost HT i cijenu bar 350 kuna.Zapamtite kolega
ovaj post i vidjet ćete šta nosi budućnost.Nisam od onih koji se boje bilo čega ovo je samo igra.Ja
sam se duboko uvalio u HT pa šta bude.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ovo već izmiče kontroli,
ima jedina opcija reži- bježi,
izgleda već se nekima aktivirali stop-loss nalozi…

ode polako vlada i ht s njome skupa

[/quote]
Kolega ima ona kat tad i čekat ću koliko got treba kad je jedan ERNT 1636 a da nije zadržane dobiti
dividenda bi bila 20 kuna ako je HT sa dionicam cijene 283 kune pa koliko će onda ERNT tresnuti
nakon što navuku ove male a ja vjerujem u budućnost HT i cijenu bar 350 kuna.Zapamtite kolega
ovaj post i vidjet ćete šta nosi budućnost.Nisam od onih koji se boje bilo čega ovo je samo igra.Ja
sam se duboko uvalio u HT pa šta bude.
[/quote]

I ja sam u HT-u kolega i naravno da se slažem sa svime što ste rekli.

Nego onaj post što sam "citirao" je samo "podsjetnik "na prognozu kolege yaggssy-a.

HT je narodna dionica ,nije ni čudo što ljudi prodaju u ovakvoj situaciji kad više nemaju ni za kruh.

Otvoren put prema 270 [undecid]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

ako ovako nastavi do isplate dividende ide na 150kn

Pred kraj potop. Danas sam čuvao barut na suhom i nisam pogriješio. Sutra će biti bolje valjda

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Jesus F. Christ, 280, čak i Ericsson pada. Samo INA već stoljećima tvrdoglavo na 3650.

Koja je igra iza svega ovog, kako će završiti? Željno čekam sutra

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

New Report

Close