HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@PILAPILA

Problem je u tome što se ti slažeš sa gluposti koju je napisao korisnik croata da HT ide na 240 kuna do isplate dividende.

Sve je moguče .

@PILAPILA

Problem je u tome što se ti slažeš sa gluposti koju je napisao korisnik croata da HT ide na 240 kuna do isplate dividende.

Sve je moguče .
[/quote]

Je,je slažem se .Moguće je i da ja dobijem na lotu,ali kolika je vjerovatnost da će se to desiti…?

g. predsjednice sta niste vi u jednom trenutku bili 100% u Ht i bez kesa.
Sto rasprodajete i cime dokupljujete ?
Znate ja mislim da vi svojih dionica uopce nemate (sa naglaskom na svojih).

Ht ide vjerovatno sve do 240 kn ake ne i ispod do dividende. Pogledajte prinose na dividendu prijašnjih godina pa ćeta svatiti zašto je to tako.

SLAŽEM SE
[/quote]
Ja još nisam kupio jer smatram da će još dole ali vama dvojici bi svakako bilo jako dobro da se suzdržite pisanja jer tako otkrivate svoje neznanje.
[/quote]
Pa svi bi kupili što niže , pa i ti, u čemu je problem.
[/quote]

znači kupio bi [thumbsup]
ajde, bar si priznao da dr(u)kaš 😉

kao što rekoh, tesla je danas srušio dodatno HT. neam pojma di je dno. al vrh više nije preko 310 sad se i 300 čini premijom s obzirom na sentiment. di su tehničari?

Jedino mi je žao (osim što nisam prodao na 315 he he) što nemam još keša za dokup. Oversold

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

g. predsjednice sta niste vi u jednom trenutku bili 100% u Ht i bez kesa.
Sto rasprodajete i cime dokupljujete ?
Znate ja mislim da vi svojih dionica uopce nemate (sa naglaskom na svojih).

90%-5500 komada

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Danas netko prodaje ali netko i pametno dokupljuje ali ima na forumima i onih koji misle da će ht i na 240kn,pa nije ni čudo da ima ovako "pametnih" prodavača,samo naprijed kupaca ima koliko hoćeš a naloge će na kupnji sve više spuštati prema dolje,ovce su za šišanje,samo neka je prodavača bez njih nema kupnje.

Ulaganje u HT poput štednje u banci

Vaš link

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

kolega Antiša, pa to je zbog fondova.

Hvala vam još jednom na vašim izvrsnim prognozama. Sjećam se kao da je bilo neki dan da ste preporučali prodaju ove dionice. Ali vas nitko nije slušao osim kolege Pile.. pa čak ni ja [undecid], iako u mojem slučaju postoji i olakotna okolnost..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Zašto je danas dionica perspektivnog HT-a koji dijeli dividendu pala, a dionica njihovog konkurenta "čuda s miljardu kuna dugova" rasla?
Ima li netko pametan da mi objasni?

Dionica je danas pala, da bi oni koji su iole pametni jeftino nadokupili, netom prije dividende, i ja sam taj, a i još ću, kad mi sjedne dividenda. Za sada više nemam lovače, sve sam ispuco, Al zato će dividenda biti bogata, uz to pitanje : zna li netko za dionicu na zse koja daje izdašniju dividendu?

proklet bio na božić 2010.

Zašto je danas dionica perspektivnog HT-a koji dijeli dividendu pala, a dionica njihovog konkurenta "čuda s miljardu kuna dugova" rasla?
Ima li netko pametan da mi objasni?

Pa to ti je barem jednostavno. Previše ih je koji hoće prodati, ili barem jedan veliki prodaje, AZ ili još neki drugi. To ti je dovoljno za pad. Ako on hoće svaki dan unovčiti 50.000 komada, može li cijena nekamo drugamo nego dole?

Šumar ERNT daja izdašniju dividendu pa danas je odjavljeno, i ne brini Ht će još pasti do dividende.

New Report

Close