Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,95 | 47.659 | 1,256 | 37,90 | 38,20 | 0,26% |
Ovo sam napisao 07.02. To je to…
[/quote]
Najveći promet na burzi ima HT … bolje rečeno jedini koji vrijedi.
A ovo sa 315 isto nije točno jer ćemo završiti puno niže.
I sada te pitam a kaj si to pogodio?
[/quote]
A koliko ćemo to završiti puno niže kolega?
Zakaj se nisi javio u trenutku kad smo dotaknuli 315 kn, nego sad kad se primirilo. A baš si mi i ti neki frajer…. [lol]
[/quote]
Ja sam se javio očitovao još prije cca 30 dana i rekao da će cijena na dan D (ponedjaljak 14.02) biti 318 Kn (grepaj malo po mojim postovima)…ako možeš držat miša od smijeha.
😉
ispod 325nema razgovora, zbog ine ovo tek SAD pocinje rasti kak spada, ja sam ulazio u ratama tako cu opet i izlaziti a ostaviće se nešto i za dividendicu…………. prinos od 14% u cca2mj a pun sam ka brod
[/quote]
Najveći promet na burzi ima HT (4,6,8 mil kn po danu) … bolje rečeno jedini koji vrijedi a ti tvrdiš uz mali promet???
Mislim da nije teško bilo za pogodit da će HT rasti, to je čak i moja baka spominjala da je pročitala u novinama.
Ono što je još uvijek velika nepoznanica jest kada treba iz njega iskočiti!!
P.S.
Pun sam ko brod HT-a!
[/quote]
A fakat nije bilo teško pogoditi da će HT rasti….
Sva sreća što ti je baka načitana i vidovita…
Daj ju molim te pitaj, na koliko da iskočim možda je i to pročitala ili možda vidi…
E da, i pitaj za dividendu! Ako neko zna, tvoja baka sigurno zna… A i TI…
Moj target za izlazak je između 350-360.. Razlog: procjenjujem da bi u dionica morala kontinuirano rasti idućih 2 mjeseca a po tome cijena bi trebala stici do ovog nivoa..
[/quote]
Najveći promet na burzi ima HT (4,6,8 mil kn po danu) … bolje rečeno jedini koji vrijedi a ti tvrdiš uz mali promet???
Mislim da nije teško bilo za pogodit da će HT rasti, to je čak i moja baka spominjala da je pročitala u novinama.
Ono što je još uvijek velika nepoznanica jest kada treba iz njega iskočiti!!
P.S.
Pun sam ko brod HT-a!
[/quote]
A fakat nije bilo teško pogoditi da će HT rasti….
Sva sreća što ti je baka načitana i vidovita…
Daj ju molim te pitaj, na koliko da iskočim možda je i to pročitala ili možda vidi…
E da, i pitaj za dividendu! Ako neko zna, tvoja baka sigurno zna… A i TI…
[/quote]
Jel’ ova duda, što ju imaš pored nicka, tebi nešto govori moj dječače?
🙂
Dobro si prognozirao, vidim da pratiš duže vrijeme (bar od 2006.) Burzu, a i HT. Kad je netko uvjeren da je dnevni promet jedne dionice (i to HT!!) od 4,6,8 mil. puno, taj ne pamti promete iz pozitivne 2007., a bogami ni negativnu 2008. A što će biti u ponedjeljak, je li dividenda već u cijeni i kako će kupnja velikih 10% utjecati na cijenu HT-a??? Ma tko zna takve stvari na ovakvoj Burzi, koja ne zaslužuje dionice kao HT, ADRS i sl. Bit će: gdje par budala tu i cijelo krdo, nažalost. A sad bi negdje, za 15-20 min. mogao početi završni show nakrcavanja onih koji danima prate…
još nije počela ”rasprodaja” ?
sumnjivo mi to.
al salže se ”pritisak” na prodaji. dobre vijesti.
štelaju krobi da ne ode gore. živi užas.
@Kliring
Ne shvaćam ovo o Crobiju. Kaj štopaju, zakaj štopaju? Tko štopa? [proud]