Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
i ja sam toliko izračunao 🙂 350 kunelića.
Zasto se neupitate,a tko to izlazi ovih dana?
Bilo mi je sumljivo i odmah sam izletio vani kad sam vidio onu blokadu na 310 kn
nevjerovatno svi imate istu taktiku nakrcat se HT i prodat ga na 330+ samo postavlja se pitanje hoće li biti dovoljno gutača na 330+ za sve
bit će uskoro puuuuno gladnih usta, samo neće biti dosta dionica!
Nomura i JP Morgan žele uzeti 10% HT-a, sad već izlaze i konture tih pregovora tj oko 350 kn po dionici! čim posao nije sklopljen, naši očito traže više.
kad JP Morgan i Nomura kupe HT po 350 kn,tek onda če početi pravi rast HT-a jer njima je naravno cilj ostvriti +zaradu na toj transakciji.
do kraja godine, HT na 400 kn! [thumbsup]
p.s. hehe, vidim jal onih koji su zaglavili u nelikvidušama i sad im suze cure kad vide da se sprema lansiranje HT-a [lol]
Tragom novca do FHB-a
Navodno se zanimala za tijek razgovora o paketu dionica HT-a s investicijskim bankarima iz JP Morgana i japanske Nomure. Naravno, s naglaskom na planove nakon eventualne prodaje udjela vrijednog oko dvije milijarde kuna
cijeli tekst: http://www.poslovni.hr/vijesti/vlada-odabrala-aranzere-171775.aspx
Izgleda da će Fond hrvatskih branitelja ipak prodati 7% dionica HT-a Nomuri i J.P.Morganu jer Dalićka već računa na 2 milijarde keša od prodaje.
Osim toga, J.P.Morgan jedan je od aranžera novog izdanja državnih obveznica, a zanimljivo je da je tu uletio i Deutsche Bank (veza Deutsche telekom/HT ???).
Posebno zanimljivo je cifra koja se spominje od 2 milijarde kuna jer kad taj iznos podijelimo s brojem dionica u Fondu HB, dobijemo iznos od oko 350 kn po dionici !!!, što odgovara kalkulacijama/procjenama koje su se pojavile na forumu da će paket biti prodan uz cijenu 300 kn + dividenda + premija.
Izgleda da nas ovdje čeka INA br.2, sreća da je cijena još na 310 kn pa će odmah ujutro oni s najbržim prstom moći napuniti portfelje [cool]
[/quote]
I onda je po tebi cijena HT-a na burzi koliko ?
Zasto se neupitate,a tko to izlazi ovih dana?
Bilo mi je sumljivo i odmah sam izletio vani kad sam vidio onu blokadu na 310 kn
ne brini, bit će malo dolje po objavi dividende. i onda uleti 🙂
nevjerovatno svi imate istu taktiku nakrcat se HT i prodat ga na 330+ samo postavlja se pitanje hoće li biti dovoljno gutača na 330+ za sve
bit će uskoro puuuuno gladnih usta, samo neće biti dosta dionica!
Nomura i JP Morgan žele uzeti 10% HT-a, sad već izlaze i konture tih pregovora tj oko 350 kn po dionici! čim posao nije sklopljen, naši očito traže više.
kad JP Morgan i Nomura kupe HT po 350 kn,tek onda če početi pravi rast HT-a jer njima je naravno cilj ostvriti +zaradu na toj transakciji.
do kraja godine, HT na 400 kn! [thumbsup]
p.s. hehe, vidim jal onih koji su zaglavili u nelikvidušama i sad im suze cure kad vide da se sprema lansiranje HT-a [lol]
[/quote]
a šta je trebala reći 1,824 mlrd?? [lol]
ma ide to na 400, ali eura!
[thumbsup]
PS-pun sam HTa, ali bedastoce pisat ipak ne treba
onaj nalog na 310 kn sa 4402 komada nije jedan prodavač, tu su čak 32 naloga/prodavača. jučerašnji prodavač na 309,99 se za sada povukao s prodaje
Kupnja HT-a po 310 kn je praktički bez rizika, uz potencijalno odličnu zaradu zbog dobrih vijesti koje se iščekuju. Baš me zanima otvaranje danas u 10.00 sati
juhu! 2 milje prometa u 8 minuta, nije loše :).
Nestali su svi oni nalozi za prodaju od nekoliko tisuća.