Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
Ovo me podsjeća na još uvijek nenadmašne maestralne kreacije Zdeslava Šantića iz Splitske banke … ako niste čuli poslušajte. Danima nećete shavtiti svu bit i dubinu poruka ovog maga ekonomskih znanosti.
[/quote]
Kolega o tome što je prenio Seebiz ja pišem već neko vrijeme, a izgleda da su fond menađeri samo počeli prepisivati moje analize. [proud]
Sram ih bilo! [angry]
Vidim kolega da vi od nas jučer dobro poznajete poslovanje na ZSE….
Ja sam danas izasao full iz HT.
Zadovolajn: kupljeno na 280,a prodano 309 kn.
Previse nas ceka cijenu 330 kn, a gdje je krdo tu nema kruha.
Mislim da ce ovaj i slijedeci tjedan biti bolji prilika za uzeti zaradu od 15-20% nego HT cekati na 330 kn
Iako sam planirao izaci do kraja tjedna al clanak na seebiz-u mi je ubrzao prodaju.
lp
i ja sam danas izašao iz HT-a, platio račun i izašao [lol]
Ovo me podsjeća na još uvijek nenadmašne maestralne kreacije Zdeslava Šantića iz Splitske banke … ako niste čuli poslušajte. Danima nećete shavtiti svu bit i dubinu poruka ovog maga ekonomskih znanosti.
Apsolutno si u pravu Funky [lol]. Tip je zaista prodana duša i svim srcem se bori za interese svojih inozemnih gospodara.
Mnogi se iskrcavaju na 308,99, ali mnogi se ukrcavaju na istoj cijeni, dakle … up do 335,00.
[lol]
[/quote]
kad ih pitaš savjetuju jedno, u novinama objave drugo, misle treće , a rade četvrto pa sad ti reci da
takve objave više uopće imaju kakvu težinu… pih!
Kroz sličan proces Vlada upravo prolazi kada je riječ o izboru pružatelja usluga mobilne telefonije. Natječaj za to raspisan je i proveden, a javno otvaranje ponuda bilo je 13. siječnja. Na natječaj su stigle dvije ponude – HT-a i Vipa, i tek treba odlučiti koja je bolja. Ponuda HT-a teška je, prema podacima Ureda, 5.531.950 kuna, bez PDV-a, a Vipa 14.249.150 kuna, također bez PDV-a. Vlada je pritom od pružatelja usluga mobilne telefonije tražila cijeli paket usluga – od govornih u zemlji i inozemstvu, preko prijenosa podataka SMS-om i MMS-om, pa do uređaja.
ovi u ht i vip su se malo pogubili!
nije mi jasno kako se mogu dogovorit oko cijene za gradjane a ne mogu oko ponude vladi? kako neprofesionalno?
[lol]
[/quote]
kad ih pitaš savjetuju jedno, u novinama objave drugo, misle treće , a rade četvrto pa sad ti reci da
takve objave više uopće imaju kakvu težinu… pih!
[/quote]
Prošli puta su sugerirali,prodati,a fond im je kupovao i to ohohoooo !
Bili su proćitani na vrijeme! [tongue]