Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,50 | 38,80 | 0,00% |
7. Erste Plavi OMF 858.356 1,05% – 15 270 kom
8. AZ OMF 682.080 0,83% – 6 892 kom
Baš me zanima od koga je Ivano7 ovaj tjedan kupovao, AZ-a ili Erstea?
Nego zašto mirovinski fondovi sada kipaju pred dividendu koja bi trebala biti 30 kn a dionica bi trebala porasti oko 10-15%? Za MF-ove koji zarađuju 5-6% godišnje ovo je vrhunski prinos!
Možda odgovor na ova pitanja zna kolega Zacks jer je on pročitao puno knjiga? [wink]
kipaju da bi kupili optimu………možda je to razlog….. [yawn]
[/quote]
Evo Ivano konačno si i ti nešto pogodio. Čestitam! [thumbsup]
Evo su se oglasili oni na see bizu…………Čisti buy signal………pa me vi zovite drukerom……
Zaboravili su da su ovce davno ošišane i da su na burzi ostali oni koji imaju isuviše iskustva za ovakve tričarije. Pred dividendu treba rasprodati [lol] jesu li oni normalni.
Ye*en clanak! Cim ga procito, doslo mi da skratim poziciju, a pod prodajnu kolicinu upisem "faq.off,rba!" Nazalost mojih brokera, takav nalog ne prima slova … samo brojke.
Zivjele prognoze RBA prognosticara!
Ako moze informacija … kako da se pretplatim na njih?
sad dobro pratite kako je prognoza katastrofalna oni su vam siguran kontra signal……..
jedna od njihovih zadnjih analiza je bila cijena VIRO na 345 i naravno izlazio njihov OMF …
analizirajte ih malo….
A čuj. Ovaj put se i ja sa njima slažem. Al rekao bi ciljana cijena 300kn. S tim da prije dividende može otići na 330 i onda se vratiti na 300. To definitivno nije brzorastuća kompanija. Ako budu stagnirali to će biti uspjeh.
A ja isto tako mogu napisati "povećajte" dionice HT-a, ciljana cijena povišena je na 340 kuna…
[lol]