Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
Ajde pokušali ste malo drukati i nije prošlo, samo ste navukli naivne male dioničare da skidaju po 305 kn i već u pola sata imaju 2 kn minusa! [wink]
e moj antiša, kod nas se cijena mora promjeniti za 1 kunu po dionici, a kod tvoje optime, dok uzmeš broj dionica kojfe su potrebne do cijene od 300 kuna, njih cirka 11 svaka se mora promjeniti za par lipica, pa si već u gubitku 2 kune kao što si u gubitku kod hta do se promjeni za kunu dvije
prommisli prije nego što napišeš,
nije prava burza za svakoga, za tebe je virtualna imaš jednu tu na poslovnom i imaš jednu na vb.zse.hr, pa biraj 😀
Ja jučer i danas prodao sve ingr što sam imao………
U HT naravno..
Inače ja ti nisam brutalni kapital……….
Ja sam jedan mali investitor koji zna gdje ,kako i kada treba sa određenom količinom love………
Kupi HT……..
Nisi brutalni kapital ali brutalno si zaradio na Ingri ova dva dana, moram te malo više pratiti jer uz tebe se ne može pogriješiti! [thumbsup]
A još kada pročitam one Zacksove financije di će mi biti kraj! [proud]
Dovoljno sam zaradio ove godine……..
Ingr samo trejdm………
Ne Brini………
lp
Ja jučer i danas prodao sve ingr što sam imao………
U HT naravno..
Inače ja ti nisam brutalni kapital……….
Ja sam jedan mali investitor koji zna gdje ,kako i kada treba sa određenom količinom love………
Kupi HT……..
Nisi brutalni kapital ali brutalno si zaradio na Ingri ova dva dana, moram te malo više pratiti jer uz tebe se ne može pogriješiti! [thumbsup]
A još kada pročitam one Zacksove financije di će mi biti kraj! [proud]
[/quote]
Antiša,Antiša dosadilo ti na temi Optime držati govore(monologe u obliku prividnih dijaloga),pa kad si shvatio da sam sa sobom razgovaraš došao si k nama.
Lijepo se ti primi knjige i dobro zagrij tu stolicu…….
[smiley]
moglo bi ovdje pofalit dionica na kraju price
Nakon INE slijedi HT—
Nomura želi HT, a već je skupo platila agresiju na strana tržišta
Podsjetimo, mediji su danas izvijestili kako se investicijske banke JP Morgan i Nomura žele za prodaju stranim ulagačima dočepati manjinskog udjela u Hrvatskom telekomu, a s ponudom za otkup već su pristupili Fondu hrvatskih branitelja i Umirovljeničkom fondu koji zajedno drže 10,5 posto HT-a.
Posjedujem još 3 paketa HT-a od IPO-a, sada već priko 3 godine se drži uz redovne dividende i bonus 6 komada po paketu HT-a(63+6).
Ovi OMF su gori od mene, ja bar imam neke pozicije dugoročnog karaktera a među njima je i HT.
Mirovinci špekuliraju, kupuju skupo a prodaju jeftino.
Dobro, na HT-u su uspili zaraditi za razliku od drugih bisernih ulaganja ali mogli bi nešto i dugoročno držati bez obzira na cijenu dionice.
< 14.01.2011
7. Erste Plavi OMF 873.626 1,07%
8. AZ OMF 823.222 1,01%
Danas na dan 3.2.2011. promjene:
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 858.356 1,05 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 682.080 0,83 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
http://www.t.ht.hr/investitori/vijesti_2_2_11_najava_objave_rezultata.asp
Sutra ćemo znati rezultate poslovanja, ispravite me ako griješim.
hoćemo, ako je sutra 14. veljače [yawn]
tek 14.02.