Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
Iden ja probat sa drukom…………
http://www.nacional.hr/clanak/101193/utrka-za-dionicama-jp-morgan-i-nomura-zele-10-posto-ht-a-za-strane-investitore
………druk….druk…dr…
evo nam razloga zašto je ht porastao sa 260 na 305.
bilo bi zanimljivo da hanfa provjeri tko je od većih igrača počeo marljivo skupljati ht od stoke sitnog zuba koja ne zna da je jp morgan i nomura bila na razgovorima sa našim bajnim fondovima i kada su bili .
debilna država ,debilna burza.
e moj Antiša………….
Ništa ti ne razumiš…………. [lol]
Ako imaš iti malo soli u glavi kupi barem 500 kom HT ……… [yawn]
e moj Antiša………….
Ništa ti ne razumiš…………. [lol]
Ako imaš iti malo soli u glavi kupi barem 500 kom HT ……… [yawn]
Nemam više novaca, potrošio sam jučer sve na Ingru jer ste ti i Brutalni kapital rekli da treba rasti, pa sada čekam…
Ja jučer i danas prodao sve ingr što sam imao………
U HT naravno..
Inače ja ti nisam brutalni kapital……….
Ja sam jedan mali investitor koji zna gdje ,kako i kada treba sa određenom količinom love………
Kupi HT……..
Ja jučer i danas prodao sve ingr što sam imao………
U HT naravno..
Inače ja ti nisam brutalni kapital……….
Ja sam jedan mali investitor koji zna gdje ,kako i kada treba sa određenom količinom love………
Kupi HT……..
pametno….INGR će u roku mjesec dana možda na 18-18,50 kn i to je maksimum, a HT će zbog dividende i izglednog ulaska (kupnje 10% dionica HT-a) od strane J.P.morgana/Nomure vrlo izgledno na 330-350 kn
teško da će ovo utjecat na cijenu HTa u kraćem vrijemenu. kao što je Twinspark reko ovdje je većinski vlasnik poznat i to je ono šta je u konačnici najvažnije ali svakako da je vijest potvrda o kakvoj firmi se radi..
imam dionice od jučer. ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju.
Zavist prema HT-u? Ovo je smiješno, da ste spomenuli zavist prema dioničarima ADPL, DLKV ili ULPL moglo bi se pričati ali od IPO-a u zadnje tri godine mi nikada na pamet nije palo kupiti ovu dionicu.
Istina je da sam neprijateljski nastrojen prema HT-u ali to si više osobni razlozi, inače ne volim ni Coca colu, HEP, Vodovod i sve slične lopove.
S druge strane ja sam ovdje napisao više konstruktivnih postova od svih vas zajedno, mogli bi nešto i naučiti
[/quote]
Negiranje je jedan od mehanizama obrane kojim se ego brani od potisnutih misli i afekata tako što ih svjesno iskazuje, u negativnom obliku, odričući njihovo postojanje….
Kolega cijenim vašu zabrinutost za dioničare Ht jer čemo i ove kao i svake prije dobiti izdašnu dividendu i porast cijene dionice,što se nažalost nemože reči i za vaša ulaganja(Optima).
Nadalje isti ti investitori(dioničari Ht),nisu krivi što vi niste skloni realizirati svoje kapitalne gubitke,i nečete priznati da ste pogriješili u investicijskoj odluci i usprkos tome držat čete loše investicije u portfelju riskirajući dodatne gubitke,nego priznati gubitak i reinvestirati kapital u dionicu koja ima veliki potencial(HT).
Evo za kraj:pišete da ste mnoge tu nešto i naučili(vjerujem da su vam mnogi zahvalni) pa ču i ja vama neke stvari ukazati i nadam se da če vam biti korisne…
Prvo je knjiga o bihevioralnim financijama-koja če vam pokazati gdje ste do sada griješili.
Advances in Behavioral Finance od Richard H. Thaler.
A koliko vidim i Zagrebačka burza ima tečaj upravljanje portfeljem što vam svakako isto nebi bilo loše proči.
Koliko vidim imaju uvod o bihevioralnim financijama tako da nebi bilo loše da prvo pročitate knjigu
tako da možete zasjat u punom sjaju……..
http://www.zse.hr/akademija.aspx?id=29923
[thumbsup]
[/quote]
Pustite Antišu,poslušao je savjet pa je krenuo na tečaj upravljanja portfeljom i sad je shvatio koliko je griješio do sada pa je krenuo drukat da može jeftino kupiti…….[thumbsup]
Ajde pokušali ste malo drukati i nije prošlo, samo ste navukli naivne male dioničare da skidaju po 305 kn i već u pola sata imaju 2 kn minusa! [wink]
nemam komentara… [cool]