HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 20:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

20 komada po 350 kuna , ak je pravi neka stavi 20000 komada , ovako je neozbiljno

20 komada po 350 kuna , ak je pravi neka stavi 20000 komada , ovako je neozbiljno

Ma taj se zajeb…., maknut će se uskoro…

Izgleda da će HT prije dividende na 350 kn:

J. P. Morgan i Nomura žele 10 posto Hrvatskog telekoma

Prvotna je ideja J. P. Morgana i Nomure bila objedinjavanje paketa HT-a, i aranžiranje sekundarne javne ponude, no sve se okrenulo

U pomanjkanju velikih preuzimačkih projekata veliki se burzovni igrači fokusiraju na zanimljive manjinske pakete na hrvatskom tržištu, a nakon Ine "in" bi mogli postati oni Hrvatskog telekoma. Prema saznanjima Poslovnog dnevnika, J. P. Morgan i Nomura pokrenuli su razgovore s imateljima većih paketa dionica HT-a. Prije svega to se odnosi na Fond hrvatskih branitelja sa 7 posto dionica u vlasništvu te Umirovljenički fond kojemu je Vlada prije dva mjeseca za potrebe isplate duga umirovljenicima prenijela 3,5 posto dionica HT-a.

Josip Glavaš, predsjednik Uprave Erste Investa koji upravlja Fondom branitelja, kaže kako ne može niti potvrditi niti demantirati navedene informacije. I u Umirovljeničkom fondu o konkretnim imenima zasad ne žele govoriti, ali potvrđuju interes potencijalnih investitora. Prema trenutnim burzovnim cijenama HT-a (oko 305 kuna) – dakle, ne računajući eventualnu premiju na veličinu paketa – operacija koja bi obuhvatila ta dva dionička udjela vrijedila bi oko 2,8 milijardi kuna. Raiffeisen obvezni mirovinski fond, doduše, ima i nešto više dionica (4,23 posto) od Umirovljeničkog fonda. Iako je navodno i RBA-ovu fondu odaslan sličan signal, J. P. Morgan i Nomura očito su u ovoj fazi krenuli razgovarati s fondovima koji su dali naslutiti zainteresiranost za prodaju, ili se računa da bi uskoro morali unovčiti dionice HT-a. Tempo isplata udjela po zahtjevima članova …PD

HT=nova INA? [thumbsup]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Ne razmišljam više o HTu, nego kud s novcima nakon njega?

– za sve neodlučne.
– imate temu Best buy i drukanje koje je dovedeno na najveći svjetski nivo.

– I love this game.
Pozdrav !

da ima jedan nalog od 350 (20 kom) i 313 (32 kom) ali to su ovi exibicionisti, maknut ces ekad se otvori burza! Prvi nalog an prodaju je 300 kn (63 kom) i prvi malo poveći 305kn (1144 kom)

Ništa se ovdje spektukalrno nebu dogodilo čini se….

dečki pazite da ne zakasnite nije do bez veze informacija a za tjedan će biti objava kolika će biti dividenda pa da vidiš prašine.
[thumbsup]

Ništa se ovdje spektukalrno nebu dogodilo čini se….

vidjet ćeš kad dodje metla pa očisti ask sa par tisućica…

ništa od druka dečki…iako je bio dobar pokušaj…
da ne bi bilo zabune, imam dionice HT-a…

Izgleda da će HT prije dividende na 350 kn:

HT=nova INA? [thumbsup]

neće se ništa slično dogoditi jer tu nema onog bitnog faktora a to je pitanje većinskog vlasnika. Kod HT-a se on zna. Možda bi moglo u kratkom roku utjecati na cijenu u određenom dijelu ali moje je mišljenje, minimalno. Ali svakako je ovo pozitivna vijest koja bi u nekom dužem roku mogla donijeti rast cijene.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

zanimljivo je danas, neko namjerno straši na prodaji (2000). postavlja letvicu nisko pa je miče pa diže i tako dalje.
svidja mi se taj koji sakpulja. pred kraj dana očekujem rast na 305.

Ajde pokušali ste malo drukati i nije prošlo, samo ste navukli naivne male dioničare da skidaju po 305 kn i već u pola sata imaju 2 kn minusa! [wink]

New Report

Close