HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 19:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa na saska se i ne ljuti previse..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Upravo sam jučer(subota 15.09) bio u FINI i pitao u vezi obaveznih dokumenata i JMBGa. Ukoliko predajete za sebe dozvoljena je i vozačka. Kod punomoći kao nije..?!?
Čudno jer ipak to je službeni dokument izdan od strane MUPa RH.
Ali radi “dobre” informiranosti i “točnih” informacija na šalterima nosim domovnicu[smiley2][smiley2]

Domovnica ti ne vrijedi, samo osobna ili vozačka, ali s MBG-om

pa na saska se i ne ljuti previse..

nema se sto Plavi ljutit na mene. mi smo argumentirano raspravljali na mnogim temema. svaki ima svoje misljenje i to je meni OK. indijanca ne bih komentirao. on je posebna prica…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ulazem prilicno kratko.. dosta sam i naucio, a par lekcija sam i dobro platio.. [smiley11]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

da se vratimo na temu .. nego jeste li znali da “telekom dionice skoče pa onda i padnu ” ? niste ?
e pa to možete pročitati u naslovu članka u večernjem :
Vaš link

naslov;
Dionice telekoma skoče pa padnu
Autor Gojko Drljača, Snježana Mlinarević

podnaslovi
Prevelika očekivanja
Fiksna telefonija pada

Svaka čast ; odličan članak; [smiley1][smiley2]

bijah misljenja da ce se dionice u SDA upisivati na racune i prije 5.10 konkretno od 1. do 5. Sada imam nekakovu poluinformaciju a ce to biti obavljeno tek u petak 5. Jel ima netko nekakovu kvaliteniju informaciju?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

zvao sam pozivni centar čitavog projekta 0800 5155 i pitam agenta hoće li se knjižit dionice na sda račune i prije 5.10 i veli on meni da će se cijena znati tek 5.10 :-))))

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

zvao sam pozivni centar čitavog projekta 0800 5155 i pitam agenta hoće li se knjižit dionice na sda račune i prije 5.10 i veli on meni da će se cijena znati tek 5.10 :-))))

Nije baš tako,

Dionice HT-a koje građani kupe u javnoj ponudi bit će upisane na račun vrijednosnih papira koji imaju pri Središnjoj depozitarnoj agenciji (SDA). Ako već nemaju otvoren takav račun, SDA će im tijekom javne ponude (od 17. do 27. rujna) otvarati račune na dnevnoj bazi i odmah potom dostavljati obavijest o otvorenom računu i PIN-u. Nakon što kupljene dionice budu upisane na njihov račun, SDA će građane obavijestiti o točnom broju dionica koje su mu prenesene. Ponude hrvatskih državljana u povlaštenoj ponudi prihvaćaju se automatski, a s obzirom na raspon cijene od 245 do 320 kuna za maksimalnih 38.000 u povlaštenoj ponudi kupit će od 118 do 155 dionica.

Koliko točno znat će se 1. listopada kada će Vlada utvrditi konačnu cijenu, kao i odlučiti u kom iznosu i koliko će dionica građani moći kupiti u nepovlaštenoj ponudi (iznad 38.000 kuna), kao i odlučiti o rasporedu dionica za institucionalne investitore. U javnoj ponudi Vlada prodaje najmanje 20 posto, a najviše 23 posto dionica HT-a, odnosno najmanje 16.377.707, a najviše 18.834.363 redovnih dionica HT-a. (Hina)

14.04.2008.

Ne znam da li netko ima info i da li je o ovome bilo riječi. Da li je moguće dionice HT-a plaćati internet bankarstvom svih banaka u Hr. ili samo onih koji sudjeluju i Ipo-u?

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Ne znam da li netko ima info i da li je o ovome bilo riječi. Da li je moguće dionice HT-a plaćati internet bankarstvom svih banaka u Hr. ili samo onih koji sudjeluju i Ipo-u?

mislim da je moguće plaćati internet bankarstvom svih banaka, a putem erstea i HPB bankinga se može ispuniti ponuda za kupnju. tako nekako sam ja shvatio… mislim da nema razloga da nemožeš e-bankingom samo je bitno da lova sjedne na račun.

Mislim da ne postoji razlog zašto ne bi mogo obaviti uplatu dionica iz bilo koje banke, pa i internet bankarstvom iz bilo koje od njih. Važno je jedino da lova sjedne na traženi račun na vrijeme.

P.S.
Imaš vrlo zanimljivi potpis.

La vita e bella!

Savage, za minutu si bio brži u odgovoru! [smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close