Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 42.381 | 1,117 | 37,90 | 38,20 | 1,06% |
Napravljeno je također puno optike prema krajnim korisnicima (do svakog stana),ali zbok HAKOM-a i konkurencije koja bi se mukte htijela ubaciti na HT optiku,investicije od preko milij.KN.su zaustavljene.
Nisu baš zaustavljene radi se samo usporeno, a konkurencija želi HT-u plaćati korištenje optike jednako kao što plaća dtk, llu itd…
Napravljeno je također puno optike prema krajnim korisnicima (do svakog stana),ali zbok HAKOM-a i konkurencije koja bi se mukte htijela ubaciti na HT optiku,investicije od preko milij.KN.su zaustavljene.
Nisu baš zaustavljene radi se samo usporeno, a konkurencija želi HT-u plaćati korištenje optike jednako kao što plaća dtk, llu itd…
[/quote]
izgradnja optičke mreže je zaustavljena, samo se zatvaraju započete investicije
optička mreža je građena na način da nije moguće iznajmljivanje niti
jedino moguće je unajmljivanje prometa
[/quote]
izgradnja optičke mreže je zaustavljena, samo se zatvaraju započete investicije
optička mreža je građena na način da nije moguće iznajmljivanje niti
jedino moguće je unajmljivanje prometa
[/quote]
To mi je inf. od ljudi što to rade za HT, neznam jeli riječ od već započetim projektima.
nitko ne brani HT-u da radi optiku i da je ne daje ne korištenje konkurenciji, naravno ne muhte kao što zloguki ljudi žele reći.
platiti će se fer a to se zna koliki je realan prinos na neku imovinu.
HAKOM samo želi ograničiti zaradu HT-u (slagali se vi sa time ili ne) i liberalizirati tržište.
Ukoliko nismo za liberalizaciju onda lijepo tako treba reći; nismo.
imati ćemo jedan telekom i fino, sve ok, samo se nemojmo busati da smo zemlja koja svima nudi istu priliku.
Kao će prihvatati u Europskoj Komisiji, neznam.
Nažalost HT je dobra firma ali zato što je monopolist u sektoru "komunalija" nažalost za dioničare HT-a njemu se zarada nastoji ograničiti.
Nema ovo veze sa Optimom, isto rade i na korist Tele 2 u mobile-u (pročitajte malo odluke Hakoma)
nitko ne brani HT-u da radi optiku i da je ne daje ne korištenje konkurenciji, naravno ne muhte kao što zloguki ljudi žele reći.
HAKOM samo želi ograničiti zaradu HT-u (slagali se vi sa time ili ne) i liberalizirati tržište.
Ukoliko nismo za liberalizaciju onda lijepo tako treba reći; nismo.
imati ćemo jedan telekom i fino, sve ok, samo se nemojmo busati da smo zemlja koja svima nudi istu priliku.
Kao će prihvatati u Europskoj Komisiji, neznam.
Nažalost HT je dobra firma ali zato što je monopolist u sektoru "komunalija" nažalost za dioničare HT-a njemu se zarada nastoji ograničiti.
Nema ovo veze sa Optimom, isto rade i na korist Tele 2 u mobile-u (pročitajte malo odluke Hakoma)
Ajde,neka alternativci naprave optiku do svakog stana i to ne samo u velikim gradovima nego sve do Krasnog na Velebitu,otoka i t.d. pa će onda HT po fer cijeni iznajmljivati optiku.Što se jednog telefona tiče,upravo alternativci koji ništa ili kikiriki ulažu i štopanje HAKOM-a tome doprinose.Oni bi da im HT napravi optiku,a onda bi gospodarili,a nemaju kao što prije rekoh love ni za 10m UTP kabla.Jednom rijeći,igraju se telekoma.
@Antiša,opet muljaš.Iz HT ti nije nitko to mogao reći.Upravo zbog pomanjkanja posla (zaustavljene investicije) 300 radnika,uglavnom tehićkog profila je dobilo otkaz.
@Antiša,opet muljaš.Iz HT ti nije nitko to mogao reći.Upravo zbog pomanjkanja posla (zaustavljene investicije) 300 radnika,uglavnom tehićkog profila je dobilo otkaz.
Koliko ja znam zatvorena su nekakva skladišta po Hrvatskoj i sve preseljeno u Zagreb, pa su ljudi tu dobili otkaze (možda je to samo dio ljudi).
Zašto bi alternativci postavljali FFTH kada im je to neisplativo, druga stvar zašto bi se dva puta kopalo kada optiku može postaviti HT i iznajmljivati drugim operaterima i na tome zaraditi, nitko ništa ne traži besplatno.
Inače dobio sam informaciju da g. Poštar svaki dan pososlje večere kad se smrkne ide alternativcima rezati kablove. Razmišljam da ovo prijavim USKOK-u ali vidjet ću još.
Ako mi ne budete više zabijali aseve i popravite ocjene postova možda sve zaboravim!
Pa kopajte brate mili,tko vam brani,pa neće trebati kopati HT.Upravo sam prerezao jedan kabel,zadovoljan?
Zna netko točan datum objave rezultata poslovanja za zadnji kvartal?
Imam neki filing da bi mogao biti dobar, pa sam ubo još par dionica na 305……
Zna netko točan datum objave rezultata poslovanja za zadnji kvartal?
Imam neki filing da bi mogao biti dobar, pa sam ubo još par dionica na 305……
I ja očekujem dobar FI i izdasnu dividendu…
Mislim da je 14.02.?
ROI na DTK je >20 godina
ROI na mrežu je >15 godina
ROI na opremu i servise je < 5 godina
Od HT-a se traži da ulaže u DTK i mrežu i iznajmljuje alternaticima po cijenama da imaju ROI za DTK 25 godina, a mrežu 15-20. S time da HT ima trošak na sebi svih slobodnih kapaciteta
Od ukupne investicije, ulaganje u DTK i mrežu je >80%.