HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
77.434
2,012
38,70
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma nema uopće problema za ovu dionicu, najsigurnija i najveći povrat http://schooloflife.webs.com/

AZ jeste presušio, tj mora se tako ponašat. zašto? pročitaj mu pravila o ulaganju.
otkad mirovinci ne kupuju (jel ne smiju i ne mogu) kupuje samo PBZ d.d. skrbnički.

ko je PBZ d.d i zašto tako vjeruje u dionicu s obzirom na konzervativno kzupovanje do sad?
na sreću pratio sam ga od početka IPO-a i vjerujem da je ovo jako dobar znak kad tako mahnito(za svoje pojmove) kupuje!

Evo za sve buduće i sadašnje imatelje dionica najboljeg operatera HT,neka se počaste……….

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Funbiz/Nekima-nije-dovoljno-imati-novac-zele-i-mirisati-po-novcu

[thumbsup]

http://www.poslovni.hr/vijesti/odbor-za-gospodarstvo-podupro-dopune-zakona-o-trzistu-nafte-i-elektricne-energije-170162.aspx

kako nije gorane, itekakva je to potpora, pa mora netko i iznjeti 5 milijardi kuna u 4 godine van hrvatske bez poreza na dividendu…joj, svašta pitaš.

kako god bilo ova dionica je sada usla u "cudno" ponasanje.
od 268 do 307 (14,55%) za sada. fina zarada. u ocekivanju godisnjeg izvjestaja koje ce sigurno biti pozitivno samo neznamo koliko.
za sada zaradili oko 18 kuna po dionici (30 sa zadrzanom dobiti prijasnjih godina). tako da materijala za dividendu vec sada ima i samo je pitanje koliko.

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

za sada zaradili oko 18 kuna po dionici (30 sa zadrzanom dobiti prijasnjih godina). tako da materijala za dividendu vec sada ima i samo je pitanje koliko.

Nadam se da će se zarada kretati između 22-25 kn po dionici. Sve iznad toga bi za mene bilo super, a ispod toga bih bio lagano razočaran.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

kako god bilo ova dionica je sada usla u "cudno" ponasanje.
od 268 do 307 (14,55%) za sada. fina zarada. u ocekivanju godisnjeg izvjestaja koje ce sigurno biti pozitivno samo neznamo koliko.

nakon sto plate porez, vjerujem da ce u zadnjih 365 dana ostvariti dobit za svoje dionicare u vrijednosti TK Podravka d.d. Znaju njemci i kanadski hrvat naplatiti svoje muke osiguranja ioniziranog zraka i antena, malo kabela.

Nadam se da će se zarada kretati između 22-25 kn po dionici. Sve iznad toga bi za mene bilo super, a ispod toga bih bio lagano razočaran.
[/quote]
ako dodamo da su u prosjeku radili 500 milja plusa i da nije bilo nekakvih posebnih problema. ispada dividenda oko 24 kn. 14.02 ce mo znati tocno

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

nego jer Zna netko koliko je HT blizu kupovine kosovskog telekoma i koliko to košta ?
i gdje se može naći fin. izvješće kosovskog telekoma ?
hvala na odgovorima

nego jer Zna netko koliko je HT blizu kupovine kosovskog telekoma i koliko to košta ?
hvala na odgovorima

mislim da HT nije uspio [angry]

hvala na odgovorima

[/quote]
Misliti je …. cvijeće brati!
Ili znaš ili ne znaš.
[bye]

hvala na odgovorima

[/quote]
Misliti je …. cvijeće brati!
Ili znaš ili ne znaš.
[bye]
[/quote]

Ne zna. A ZNA SE.

New Report

Close